Přejít k hlavnímu obsahu

Nová sezóna přináší skin Lary Croft nebo Neymara Jr.

18. 3. 2021 | 19:59 Fortnite
Součástí nové várky skinů je i neohrožená dobrodružná Lara Croft nebo slavný fotbalista Neymar Jr.
Lara Croft
Lara Croft
Zdroj: https://www.gamesradar.com/

Nový battle pass je tu a s ním i nové skiny. Jeho součástí je i slavná Lara Croft ze série her Tomb Raider nebo Raven ze seriálu Teen Titans. Do obchodu se také podívá i slavný fotbalista týmu Paris Saint German Neymar Junior. Brazilský fotbalista není prvním sportovcem, který se ve Fortnite objevil. Už v minulosti Epic Games spolupracoval s různými fotbalovými týmy, nebo sportovními ligami. K dostání díky tomu byly unikátní skiny, ve kterých jste mohli reprezentovat svůj oblíbený tým. 

Ve hře se také ukáže Raven, z oblíbeného animovaného seriálu Teen Titans. Skin je ale inspirován komiksovou verzí příběhu, takže ne každý ji může na první pohled poznat.

 

Nový raven skin
Nový raven skin
Foto: Uhdpaper.com

Posledním ze tří je dobře známá Lara Croft, která se skvěle hodí do nové sezóny, protože na přežívání na ostrovech je odbornice. Je součástí battle passu, takže nemusíte plnit žádné speciální úkoly a jen čekat, až se vám ji povede odemknout. Určitě se nejedná o poslední skin, se kterým nás Epic Games v průběhu nové sezóny překvapí a dočkáme se tak přílivu spousty nových skinů.