Přejít k hlavnímu obsahu

Nový agent vypadá neskutečně! Co dalšího čeká VALORANT v jeho 3. epizodě?

19. 6. 2021 | 11:55 VALORANT
Válečný stroj postavený za jediným účelem – zničit Radianty. To je nový agent KAY/O, který vstupuje do hry. Těšit se můžete i na nový battle pass, tím ale oslava prvních narozenin nekončí. Pro fanoušky je dále připraven speciální event pass a v neposlední řadě budou moci nákupem oblíbených zbraní přispět na dobrou věc.
KAY/O
KAY/O
Zdroj: Riot Games

Nový Battle Pass obsahuje nové hráčské karty, doplňky pro zbraně (gun buddies), spreje, tituly a skiny zbraní. Ti, kteří chtějí více odměn a nejenom ty obsažené v bezplatné verzi, si mohou Battle Pass zakoupit. Jeho cena bude 1000 Valorant bodů (VP).

KAY/O vstupuje do bitvy

Nový agent využívá mechaniky, které jsou hráčům FPS dobře známé. Jeho síla spočívá v precizním využívání granátů a vrhacích nožů. Díky tomu ochromuje taktiku svých soupeřů a využívá možnosti, které jednotlivé mapy nabízejí. „KAY/O byl prvním agentem, kterého jsme začali vyvíjet po spuštění hry, a chtěli jsme ho trochu více integrovat do světa,“ prozrazuje producent John Goscicki z Riot Games.

Speciální akce k prvnímu výročí VALORANT

K oslavě prvního roku Valorantu získají hráči speciální bezplatný obsah, který zahrnuje gun buddy a kartu v motivech prvních narozenin, dále pak reflexní kartu, dva tituly a 20 Radianite bodů. Před začátkem nové epizody mohli navíc hráči hlasovat pro své oblíbené skiny, které budou ve speciálním charitativním balíčku. Těmi vybranými se staly Reaver Vandal, Ion Operator, VALORANT GO! Vol. 1 Spectre a Reaver Sheriff! Tento balíček také bude zahrnovat speciální kartu, sprej a gun buddy.

Nová epizoda začíná už 22. června a trvat bude až do 24. srpna. Připravte se tak na pořádně nabité léto!

Štítky: Valorant update
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.