Přejít k hlavnímu obsahu

O tři sloty v mezinárodní klání si o 400 tisíc korun zahraje i domácí elita v čele s Entropiq Prague

1. 9. 2021 | 09:51 Counter-Strike 2
Druhý ročník CEE Champions opět přivítá několik českých a slovenských zástupců, naše scéna je součástí 19 účastnických států z východní Evropy a Pobaltí. Tohle pondělí nám vypuknou otevřené kvalifikace, do kterých se může zapojit kdokoliv, ještě předtím si ale představíme, komu se v otevřené části vyhnete, a tím budete mít větší šanci na úspěch!
CEE Champions
CEE Champions
Zdroj: grafika PLAYzone

Hlavní část kvalifikace pro CZ/SK region přivítá 12 týmů – čtyři účastníky určí první otevřená kvalifikace, další čtveřici určí druhý kvalifikační turnaj a tu zbylou utvoří pozvaná smetánka z řad domácí elity. SINNERS Esports, jakožto obhájci bronzových medailí z loňska, mají bohužel příliš napěchovaný harmonogram, jinak ale nikdo chybět nebude. Pozvánku do Closed Qualifieru přijaly týmy Entropiq Prague, eSuba, ENTERPRISE esports a Sampi.Tipsport – což je shodou okolností například nejlepší kvarteto 9. sezóny 1. Tipsport COOL ligy. Podobně jako tomu bylo v nedávné kvalifikaci na V4 International Cup, těšit se můžete na opravdovou řežbu. Největším favoritem otevřených kvalifikací tím pádem bude tým Dynamo Eclot, aktuálně čtvrtý tým 1. Tipsport COOL ligy.

Kvalifikační cyklus je jinak otevřený naprosto komukoliv. Stačí jen dát dohromady dobrou partu, které věříte, a úspěch v podobě postupu mezi špičku nemusí být daleko. Kvalifikační turnaje jsou na programu o následujících dvou pondělcích, nezapomeňte si tak zapsat termín 6. září, kdy to všechno vypukne. Pozvánkou čtyř z nejlepších domácích týmů jsou šance pro každého opět o něco vyšší, tak si tuto příležitost nenechte v nejbližších dnech ujít!

Harmonogram CZ/SK kvalifikace CEE Champions:
Pondělí 6. září od 18:00CEE Champions – 1. open kvalifikace
Pondělí 13. září od 18:00CEE Champions – 2. open kvalifikace
21. – 22. září od 17:00CEE Champions – Closed kvalifikace

Turnaj je zorganizován za podpory společností Alza Gaming, HAL3000, CZC.CZ, Datacomp, LYNX a X-diablo.

Pozvané týmy
Pozvané týmy
Zdroj: grafika PLAYzone
CEE Champions
CEE Champions
Zdroj: oficiální grafika
Štítky: CEE Champions
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.