Přejít k hlavnímu obsahu

Oblíbená esportová moderátorka pobouřila italské fanoušky

5. 7. 2021 | 12:22 League of Legends
Oblíbená belgická moderátorka má na svědomí virál, který obletěl celou Itálii. Chvílemi to dokonce vypadalo, že se stala nepřítelem číslo jedna této evropské země. Jakým činem se provinila?
Eefje "Sjokz" Depoortere
Eefje "Sjokz" Depoortere
Zdroj: Twitter

Eefje "Sjokz" Depoortere je belgická moderátorka, která již několik let uvádí evropskou část nejvyšší lolkářské ligy - LEC (League of Legends European Championship). Kromě gamingu je jejím dalším vášnivým koníčkem fotbal. Vzhledem k tomu, že aktuálně v tomto sportu probíhá evropský šampionát EURO, Sjokz neváhala a jasně dávala najevo, že je oddanou fanynkou belgické reprezentace. K této příležitosti na svém Tik Toku vydala spoustu zábavných videí. 

I přesto, že všechna videa vydávala s úmyslem pobavit své fanoušky, se ji jedno video vymklo z rukou a stalo se virálem. A k tomu všemu naštvalo všechny italské příznivce! V tomto videu Sjokz nejdříve rozlomila špagety, které po uvaření ještě nožem rozřezala. Aby toho nebylo málo na tyto oblíbené italské těstoviny nasypala hranolky, které dochutila majonézou (vznik hranolek je připisovaný Belgií, a ač majonéza je původem z Francie, jedná se o oblíbenou přílohu v Belgií), pak jídlo ochutnala.

 

@eefjeuh

YOUR MOVE ITALY 🇮🇹🇧🇪 @lionfieldmusic ##euro2020 ##belgium ##italy inspiration: @icyfrenchy

♬ Nel blu dipinto di blu (Volare) - Domenico Modugno

Pokud takto zacházíte s těstovinami, v Itálii se jedná skoro až o trestný čin! Jak Sjokz sama uvádí, někteří lidé ji tuto provokaci oplatili a navázali na tento humor, avšak našli se i jedinci, kteří humor nepochopili a poslali této oblíbené moderátorce výhružné vzkazy. Větší důvod k radosti měli ovšem italové, kteří dokázali  porazit belgického soupeře 2-1 a postoupili do semifinále. Sjokz přijala porážku a uznala, že soupeři postoupili zaslouženě. Vše korunovala dalším videem, ve kterém rozlomené špagety slepuje k sobě. 

 

@eefjeuh

BACKTRACKING 101 😂😂 seriously Italy played so much better than us, congrats! I’m so sad tho 😭😭 ##euro2020 ##belgium ##italy 🇮🇹🇧🇪

♬ original sound - eefjeuh

Sjokz v této situaci ukázala, že má smysl pro humor, a jsme zvědavi s čím přijde příště. Přeci jen, tím že tyto videa obletěly celou Itálii, znamená že bude více na očích. Co si o této situaci myslíte? Dejte nám vědět do komentářů! 

Štítky: Sjokz
Velký kluk milující Esport.... Jo a taky jídlo!