Přejít k hlavnímu obsahu

Organizace eKoVy ukončuje partnerství s hokejovým klubem HC Olomouc

7. 5. 2021 | 00:42 NHL
Esportový tým HC Olomouc esports se bude muset obejít bez podpory eKoVy. Vzájemná spolupráce neprobíhala podle představ, a tak se tým eKoVy rozhodl ukončit spolupráci. Jedním z důvodů je situace kolem nás, která neumožňuje úplně ideálně propojit virtuální svět s tím reálným.
Indris & Krishot58 & FIkusscz
Indris & Krishot58 & FIkusscz
Zdroj: HC Olomouc

Jako první český hokejový mančaft založila HC Olomouc vlastní esportový tým pod názvem HC Olomouc esports. Tým vznikl koncem ledna letošního roku ve spolupráci s organizací eKoVy. Spolupráce vydržela až do nedávna, avšak kvůli pandemické situaci se esportová organizace eKoVy rozhodla spolupráci rozvázat.

 

S ohledem na aktuální situaci kolem nás, která neumožnila uskutečnit plánované aktivity spojené s hokejem, doplněná o malou aktivitu ze strany HC Olomouc, nás vedla k ukončení této spolupráce. Do aktivit spojených s naší organizací dáváme vždy 100% a totéž očekáváme i od druhé strany. Bohužel, v tomto případě to nebylo možné naplnit a tak se budeme věnovat růstu odvětví a naší organizace jiným směrem. Pevně věříme, že až se pandemická situace uklidní, tak budeme moci opět obnovit jednání. Na závěr bychom chtěli poděkovat všem 3 hráčům, kteří reprezentovali HC Olomouc Esports a měli zájem do toho dát 100%. Věříme, že naše společná cesta bude pokračovat v organizaci eKoVy.


Tomáš "Indris" Indra

Kryštof "Krishot58" Kříž

Milan "Fikusscz" Orlík

uvedl David Kotrman, předseda spolku eKoVy z.s.