Přejít k hlavnímu obsahu

Paměti Kingston FURY vyrážejí do boje! Nová řada bourá překážky na cestě k vítězství

22. 7. 2021 | 12:07 Všechny hry
Kingston FURY, divize společnosti Kingston Technology Europe Co LLP, která je pobočkou Kingston Technology Company, Inc., světového lídra v oblasti paměťových produktů a technologických řešení, dnes oznámila zahájení dodávek svých vysoce výkonných pamětí Kingston FURY™ Renegade, Kingston FURY Beast a Kingston FURY Impact.
Kingston
Kingston
Zdroj: Kingston

Počítačoví nadšenci a hráči mohou nyní svým systémům dopřát vytoužený upgrade díky paměťovým modulům DDR4 s RGB podsvícením, DDR4 bez RGB podsvícení nebo ve formátu DDR3. 

Paměť Kingston FURY Renegade DDR4 RGB je ideální pro hráče, kteří si potrpí nejen na špičkový výkon, ale také na vzhled svého stroje. Umožní zvýšit snímkovou frekvenci při hraní her, zajistit plynulé vysílání streamů nebo snadno editovat krátká videa třeba pro Instagram Reels. Nabízí

rychlost až 4600 MHz spolu s nízkými latencemi CL15–CL19. Dynamické RGB podsvícení využívá patentovanou technologii Kingston FURY Infrared Sync Technology™, která zajišťuje plynulé a synchronizované světelné efekty bez dodatečných kabelů. Paměť Kingston FURY Renegade DDR4 se může pochlubit také ultra vysokými rychlostmi až 5333MHz2 doplněnými rychlým časováním CL13–CL20. Zdobí ji černý stylový chladič, který barevně ladí s PCB deskou. Obě paměti jsou certifikované pro Intel® XMP (Extreme Memory Profile) a optimalizované pro nejnovější čipové sady Intel – stačí v BIOSu vybrat ručně vyladěný profil a jste připraveni postavit se všem herním protivníkům. K dispozici jsou jednotlivé moduly s kapacitou 8 až 32 GB a sady 2, 4 nebo 8 modulů s celkovou kapacitou až 256 GB.

Kingston FURY
Kingston FURY
Zdroj: Kingston

Paměti Kingston FURY Beast DDR4 RGB a Kingston FURY Beast DDR4 s rychlostí až 3733 MHz a latencí CL15–19 umožňují výrazné navýšení výkonu pro hraní her, střih videa nebo renderování. Ti, kdo hledají cenově výhodný upgrade a zároveň chtějí ohromit ostatní atraktivními světelnými efekty, mohou sáhnout po paměti Kingston FURY Beast DDR4 RGB. K dispozici jsou jednotlivé moduly s kapacitou 8 až 32 GB a sady s celkovou kapacitou 16 až 128 GB. Pro ty, kterým záleží jen na výkonu a nepotřebují světelné efekty, je připravena paměť Kingston FURY Beast DDR4. Má stylový nízkoprofilový design chladiče a je k dostání jako samostatné moduly s kapacitou 4 až 32 GB nebo v sadách s celkovou kapacitou 8 až 128 GB. Oba typy pamětí jsou vybaveny funkcí automatického PnP přetaktování při 2666 MHz a podporují Intel XMP a AMD Ryzen™. K dispozici jsou také sady DDR3 pamětí.

Zaplňte každý paměťový slot svého notebooku nebo malého počítače moduly SODIMM Kingston FURY Impact, abyste minimalizovali lagování systému a otevřeli bránu do světa úžasných grafických detailů. Paměti Kingston FURY Impact DDR4 jsou připraveny pro Intel XMP a pro AMD Ryzen, mají kapacitu až 64 GB, umožňují automatické PnP přetaktování na nejvyšší použitelnou frekvenci až 3200 MHz3 a podporují nejnovější technologie procesorů Intel a AMD. Elegantní černá deska plošných spojů se snadno instaluje – není třeba složitě nastavovat BIOS a díky nízkému napájecímu napětí 1,2 V lze dosáhnout efektivního navýšení výkonu bez nadměrného zahřívání a rušivého spouštění ventilátoru notebooku. K dispozici jsou také paměti typu DDR3 s rychlostí až 1866 MHz.

„Jsme rádi, že můžeme uvést na trh další skvělé paměti s vysokým výkonem a doprovodnými zákaznickými službami, na které si naši herní a počítačoví nadšenci zvykli,“ řekla Iwona Zalewska, obchodní manažerka Kingston pro paměti DRAM v regionu EMEA. „Z našeho portfolia pamětí Kingston FURY si může vybrat každý přesně to, co mu chybí, ať už se rozhoduje podle rozpočtu nebo hledá způsob, jak posunout svoje herní zážitky na maximum.“

Řada DRAM pamětí Kingston FURY nabízí kromě extrémního výkonu také pocit jistoty díky 100% továrnímu testování při konkrétní rychlosti, doživotní záruce a technické podpoře, která se opírá o více než 30 let zkušeností. Další informace najdete na kingston.com.

Štítky: Kingston