Přejít k hlavnímu obsahu

Pátrání po League of Legends sochách vrcholí. Kam se poděly?

13. 10. 2021 | 19:49 League of Legends PR článek
Už to bude skoro měsíc, co se z chodovského Óbejváku ztratila pětice soch znázorňující šampiony z limitované edice League of Legends Esport platebních karet, které domácí herní komunitě jako poděkování za podporu věnoval Mastercard a Komerční banka. A vy stále máte možnost se zapojit do pátrací akce a získat odměnu až 500.000 Kč!
Pátrání po League of Legends sochách vrcholí
Pátrání po League of Legends sochách vrcholí
Zdroj: Good Game

Pakliže máte rádi League of Legends, šifrovací hry a trochu toho tajemna, tahle událost je pro vás jako stvořená. Na soutěžním portálu najdete všechny potřebné informace. Kromě toho, že pokud váš tým objeví sochu jako první, získáte sto tisíc korun, se můžete také zapojit do hromadného slosování o vouchery do nejrůznějších online e-shopů (realgeek.cz, gamlery.cz, Comics Point) a za účast na finále v reálném světě můžete obdržet slevu na produkty ASUS.

Soutěž už nějaký týden běží, ovšem nemusíte zoufat. I ten, kdo se zapojí později, může stále být úspěšným řešitelem a celkovým vítězem. Pokud jste stále pátrání nezahájili, můžete se těšit na 3 různé úrovně šifer, a každá z nich vám prozradí jednu důležitou indicii k samotnému velkolepému finále. To proběhne po 5 různých městech v České republice, která budou kulisou pro závěrečné pátrání. Ve vybraných lokacích se také můžete těšit na přítomnost známých influencerů jako jsou Xnapy, Herdyn, Agraelus nebo Ellienka.

Křišťálová lupa
Křišťálová lupa
Zdroj: grafika PLAYzone

Je možné najít všechny sochy a vyhrát všechny peníze pro sebe? Pokud najdete dostatečně velký, silný a rychlý tým, tak rozhodně ano, ale nebudete to mít snadné. Přejeme štěstí všem, kteří se zapojí do pátrání a zkusí se porvat o cennou odměnu!

Nezapomínejte na to, že pokud nenajdete sochu jako první, i tak si můžete šampiona odnést. Stačí si zažádat o limitovanou edici Mastercard platebních karet League of Legends Esport na oficiální stránce a získat i 10% slevu na vybrané herní produkty ASUS ROG

Šéfredaktorka PLAYzone. Hrami žije od malička a její srdcovkou vždy byl StarCraft, jemuž se věnovala kompetitivně, a World of Warcraft.