Přejít k hlavnímu obsahu

Pokimane se konečně objevila ve vířivce! Nový trend však představila v novém formátu

18. 5. 2021 | 20:16 Twitch.tv
Peklo zamrzlo a osudný den konečně nadešel – Pokimane se nakonec svezla na vlně nového trendu a na svém narozeninovém streamu se objevila ve vířivce. Oznámení to bylo pro spoustu diváků určitě lákavé, avšak oblíbená streamerka tak akorát napálila většinu nenasytných fanoušků. Vířivka sice na streamu skutečně figurovala, avšak vše se odehrávalo v naprosto přijatelném duchu!
Pokimane se členy OfflineTV
Pokimane se členy OfflineTV
Zdroj: OfflineTV

Diváci na Twitchi se konečně dočkali dlouho dožadované události, Pokimane si konečně na svém streamu vlezla do vířivky! Výsledek však spoustu fanoušků překvapil, nebo přesněji řečeno zklamal. Jedna z nejoblíbenějších streamerek sice přistoupila na nechvalně proslulý trend živých vysílání z vířivky, avšak zároveň si z posedlých diváků vystřelila v rámci narozeninového streamu. S takovým výsledkem se dalo hned počítat už jen proto, že Pokimane tímto novým hitem naprosto opovrhuje, i tak však o sledovanost neměla nouzi.

Při příležitosti oslavy svých 25. narozenin tak Pokimane sezvala členy OfflineTV a zrealizovala dlouho očekávaný stream v plavkách. Natěšení diváci se však okamžitě setkali se smutnou realitou, jelikož parta účastníků zůstala zcela oblečena, včetně Pokimane, která měla plavky pouze potištěné na tričku. Většina diváků se sice snadno nachytala, ale ve výsledku mohli být svědky příjemného narozeninového streamu, kde nechyběl ani Scarra jako Umbreon anebo překvapivě namakaný Disguised Toast.

Přestože se určitě jednalo o decentnější a přijatelnější zpracování nynějšího kontroverzního trendu, i tak si Pokimane získala nejvíce diváků v této kategorii, a to rovnou přes 100 000 sledujících naráz. Zpočátku zklamaní fanoušci si rychle uvědomili, že Pokimane naletěli, ovšem nakonec si všichni užili milý stream plný zábavy a vtípků, ze kterého také vznikl nespočet reakcí a úžasných klipů – samozřejmě nesměla chybět ani zmínka o vodě z koupele!