Přejít k hlavnímu obsahu

Pokimane, TimTheTatman a Ninja se objeví na Times Square v sérii kreslených reklam

25. 5. 2021 | 18:50 Twitch.tv
Twitch pracuje na vlastní reklamní kampani, v minutových videích se objeví jeho přední tváře: Pokimane, TimTheTatman a Ninja. Videa v krátkosti představí streamery a jejich příběhy.
Times Square
Times Square
Zdroj: New York

Videa vyprávějí dlouhou cestu, kterou tito content creatoři museli během let projít, než se dostali tam, kde dnes jsou, a jsou součástí reklamní kampaně „Where Legends Are Made“. Neobjeví se ale jen tak někde v televizi nebo na internetu, poběží společně s dalšími reklamami na obrazovkách newyorského náměstí Times Square. 

Tim i Ninja potvrdili, že dostupná bude také limitovaná edice vinylových figurek. K předprodeji bude již od 27. května, ačkoliv zatím není známo, který distributor bude mít na starosti jejich prodej. 

Videa ovšem nejsou jen tak „obyčejná“, každý streamer se dostal totiž své vlastní animované verze s epickým scénářem, ale i širším kontextem, vtípky a obecnými informacemi, takže navzdory krátké stopáži mají co nabídnout. Nechybí zmínka o mazlíčkovi Mimi, který patří Pokimane, důraz na dualitu Timova vzhledu a osobnosti, nebo to, jak Ninja v roce 2019 odešel z Twitche na platformu Mixer. Všechna reklamní videa jsou dostupná online a stojí za zhlédnutí, nicméně vidět je na vlastní oči na obřích obrazovkách musí být teprve zážitek. 

Zdroj: ginx.tv