Přejít k hlavnímu obsahu

Přijďte si užít parádní sobotu a zahrát si s kamarády první kvalifikaci na AOC MČR Tour

24. 9. 2021 | 21:30 Counter-Strike 2 MČR
AOC MČR Tour značí poslední šanci pro vás všechny. Jistotu postupu na letošní finále MČR sezóny má jen kvarteto týmů, místenku v Brně si tak stále může vybojovat kdokoliv. Stačí se jen zapojit, postoupit na finální milník sezóny a vystřílet se až na vrchol roku.
AOC MČR Tour
AOC MČR Tour
Zdroj: grafika PLAYzone

HAL3000 MČR Tour opanovali SINNERS Esports, AORUS MČR Tour patřila eSubě a 10. sezónu Tipsport COOL ligy ovládli ENTERPRISE esports. Jasným lídrem bodování jsou Entropiq Prague, jinak jistotu postupu na jubilejní CS:GO turnaj v rámci Vodafone MČR v počítačových hrách ještě nikdo nemá. AOC MČR Tour jednak určí dalšího přímého postupujícího, a také uzavře celoroční bodování, které doplní letošní osmičlenné MČR finále.

AOC MČR Tour
AOC MČR Tour
Zdroj: grafika PLAYzone

Kvalifikace na poslední milník sezóny vypukne tento víkend a zapojit se může naprosto každý. Krása MČR seriálu je v tom, že i nyní můžete rozjet pohádkovou jízdu, která se zastaví až mezi domácí elitou. Nejprve ji ale musíte odstartovat, což můžete udělat právě v sobotu. Úvodní kvalifikace startuje v 15:00, registrace končí o 30 minut dříve, tak si na to dejte pozor a dejte dohromady svoji partu zavčasu. Na AOC MČR Tour postoupí dva nejlepší týmy každého kvalifikačního turnaje, což v otevřené konkurenci vůbec nemusí být nereálné pro kohokoliv, kdo pořádně potrénuje a předvede parádní výkony. Pozor si také dejte na to, že druhá kvalifikace proběhne v týdnu.

Harmonogram poslední možnosti na postup:
So-ne 25. a 26. září 15:00AOC MČR Tour – 1. kvalifikace
Út-st 28. a 29. září 15:00AOC MČR Tour – 2. kvalifikace
So-ne 2. a 3. října 15:00AOC MČR Tour – 3. kvalifikace
So-ne 9. a 10. října 15:00AOC MČR Tour – 4. kvalifikace
Pá-ne 15. až 17. říjnaAOC MČR Tour – Finále
Vodafone MČR v počítačových hrách
Vodafone MČR v počítačových hrách
Zdroj: grafika PLAYzone
Štítky: AOC, MČR
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.