Přejít k hlavnímu obsahu

Poslední šance se blíží! Přijď si zahrát o novou PS5 a roční zásobu piva, a ukaž, kdo je tu králem

8. 5. 2021 | 10:22 NHL
NHL si jako simulátor ledního hokeje po dlouhých letech opět vydobývá pozici na esportové scéně, a proto vám přinášíme domácí komunitě velký turnaj ve spolupráci s Krušovicemi. Ve hře je zbrusu nový PlayStation 5 nebo roční zásoba piva, takže pokud vám dosavadní kvalifikace utekly, tak už neotálejte a registrujte se do poslední z nich. Ta proběhne již tuto sobotu 8. května.
Královský turnaj Krušovice
Královský turnaj Krušovice
Zdroj: grafika PLAYzone

Královský turnaj Krušovice má za sebou třetí kvalifikační turnaj, do něhož se zapojilo 74 hráčů. NHL komunita ukazuje velkou sílu, protože těchto turnajů se mohou zúčastnit pouze hráči starší 18 let. Virtuální hokejovou zábavu si jistě užil každý, postoupit na velké finále však mohli pouze dva hráči, kteří ani jednou neprohráli.

Naše turnaje si nenechává ujít domácí špička složená z účastníků prestižní Enyaq Hockey League. Mezi velké favority celého Královského turnaje se řadí Pepcastachurcik, který konečně zazářil. Reprezentant českých mistrů z Třince se tentokrát nenechal zaskočit od žádného ze známých jmen a vybojoval si postup do finále.

Na druhé straně pavouka to bylo poněkud vyrovnanější. Do semifinále se dokázali probojovat CallMePablo a Domiin, kteří už předtím vyhráli svá čtvrtfinále o jediný gól. Díky tomu také jejich semifinále nabídlo tuhou bitvu, po níž se z úspěchu nakonec po výhře 3:2 může radovat Domiin. Ten se stává již šestým účastníkem finále.

Kvalifikační fáze se blíží ke konci, takže pokud právě vy toužíte po nové konzoli PlayStation 5 nebo roční zásobě piva, tak přijďte tuto sobotu ukázat, kdo je tady králem! Ve hře zbývají poslední dvě místenky na velkolepém finále s živým komentářem, žádné další už nebudou. Přihlásit se může naprosto každý, těšíme se na vás.

Harmonogram všech turnajů:
Sobota 17. dubnaKrálovský turnaj Krušovice #1
Sobota 24. dubnaKrálovský turnaj Krušovice #2
Sobota 1. květnaKrálovský turnaj Krušovice #3
Sobota 8. květnaKrálovský turnaj Krušovice #4
Finále 15. květnaKrálovský turnaj Krušovice – finále
Štítky: Krušovice
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.