Přejít k hlavnímu obsahu

Postav si svůj vlastní tým a vyhraj světový šampionát. Známe detaily hry LoL Esports Manager

7. 9. 2021 | 09:20 League of Legends Zajímavost
League of Legends je tu s námi již dlouho. Tak samo i jeho esportová scéna, ale něco co zatím chybělo, byla nějaká strategická hra, která by daly více lidem možnost nahlédnout do pozadí profesionálních týmů. Riot Games nyní představují svůj nový Esports Manager. Ten vás přesune právě do role trenéra a manažera LoLkařského týmu. Nezní to jako skvělá alternativa ke klasice?
League of Legends Esport Managers
League of Legends Esport Managers
Zdroj: Riot Games

Během 10. výročí League of Legends nám bylo představeno mnoho her, které byly v té době ve vývoji. Fanoušci se nyní dočkají další populární volby – League of Legends Esports Manageru. Dá se předpokládat, že po vzoru ostatních titulů, které doprovázejí ostatní hry, jako například FIFA – Football Manager, bude i tato hra velice oblíbená mezi více specifickou skupinou hráčů, kteří touží zažít LoLko také jinak. Teď už pojďme k věci.

V nejnovějším videu, které nám ukazuje na co jsme vlastně tak dlouho čekali, se můžeme podívat, jak vývojářka této hry Kate Han postupně odkrývá mnoho informací. Ke zhlédnutí je mnohem více mechanik a samotného gameplaye, kde vidíme to, že každý hráč bude mít svoji kartu a samostatné hodnocení, které bude určovat jeho schopnosti ve hře. Rovněž si můžeme povšimnout, že doprovod bude pravděpodobně dělat skutečný komentář k jednotlivým sekvencím, takže zážitek ze hry zatím vypadá, že by mohl být opravdu dobrý. Nyní se nezbývá než modlit, že se v této hře nedočkáme loot boxů.

“League of Legends má mnoho fanoušků, kteří jej milují a doufáme, že přizpůsobíme hru pro fanoušky esportu, kterou si zamilují,” řekla ve videu Han, zatímco procházela jednotlivými hráčskými kartami s hodnocením. “Mělo by to fanouškům umožnit zažít to, že vedou svůj vysněný tým k vítězství jako trenér.”

Slyšel jsi něco o změnách na profesionální scéně? Tak v tom případě jsem o nich slyšel už dva týdny předtím. V PLAYzone jsem od jara roku 2021 a momentálně mám za sebou něco okolo 450 článků. Kromě žurnalistiky také spravuji sociální sítě, prostě kompletní univerzál.