Přejít k hlavnímu obsahu

Postoupí Dreedy do play-off European Masters? Poslední den jeho skupiny začíná dnes odpoledne

7. 9. 2021 | 11:45 League of Legends Reportáž
Souboje v prestižním evropském turnaji European Masters jsou v plném proudu a po neúspěchu slovenského zástupce Kamiliuse nás čeká rozuzlení skupiny A, kde v barvách týmu UCAM Esports Club reprezentuje naši zemi Dreedy. První týden jemu a jeho týmu relativně vyšel, až na jednu prohru proti skvěle hrajícím Misfits Premier.
Poslední den skupiny A je tady!
Poslední den skupiny A je tady!
Zdroj: UCAM Esports Club

Stejně jako v jarní části, tak i teď Jakub “Dreedy” Viceník bojuje o postup do vyřazovací části European Masters. Před pár měsíci to vyšlo skvěle, když UCAM zvládli poslední den svých skupin, takže doufejme, že se tak stane i tentokrát. Společnost jim budou dělat již zmínění Misfits Premier, AGO Rogue a Anorthosis Esports. Jedno pozitivum je ovšem to, že úvodním duelem celého dnešního dne je právě střet proti Misfits Premier, takže se hned z prvního zápasu dozvíme hodně o průběhu dalších hodin.

Začíná se už v 16:30 a Dreedyho souboje si můžete užít ve společnosti českého komentáře na Twitch kanále Hitpointu, kde na vás jako už klasicky bude čekat pořádná porce zábavy a profesionálních rozborů. Takže přijďte fandit Dreedymu a jeho týmu UCAM Esports Club, ať vidí podporu celé naší komunity a třeba se ho jedenkrát dočkáme v LEC!

Štítky: EU Masters, Dreedy, UCAM
Slyšel jsi něco o změnách na profesionální scéně? Tak v tom případě jsem o nich slyšel už dva týdny předtím. V PLAYzone jsem od jara roku 2021 a momentálně mám za sebou něco okolo 450 článků. Kromě žurnalistiky také spravuji sociální sítě, prostě kompletní univerzál.