Přejít k hlavnímu obsahu

Porovnejte své síly se sousedy! ESPORTOVNIA pokračuje tuto sobotu druhou kvalifikací

28. 5. 2021 | 09:30 Rocket League
Ačkoliv je ESPORTOVNIA česko-polský turnaj, zpravidla se budou moci zapojit i hráči ze Slovenska, jak už to bývá v českých turnajích pro společnou herní komunitu zvykem. Prize pool bude obsahovat 1 200 € s tím, že první tým si odnese celkem 600 €. Tak sežeň dva kamarády a zapojte se jako tým do turnaje, třeba zmíněná odměna čeká právě na vás!
ESPORTOVNIA
ESPORTOVNIA
Zdroj: grafika PLAYzone

Nadcházející česko-polský turnaj s názvem ESPORTOVNIA nám přinese napínavý boj těch nejlepších týmů Rocket League, které se budou chtít poprat o podíl z prize poolu 1 200 €. Tradičně se bude jednat o spojení českých a slovenských hranic, takže se budou moct zapojit hráči jak z Česka, tak ze Slovenska, není zde samozřejmě žádné omezení. Češi a Slováci tak budou společně bojovat proti polským sousedům. Abyste se do turnaje dostali, musíte nejdříve sestavit tým o třech lidech, mód bude totiž ve stylu 3v3, poté se zaregistrovat a následně projít přes kvalifikaci. Zdá se vám to jako hračka? Tak přijďte vyzkoušet svůj um!

Kvalifikace se budou v tomto turnaji konat celkem ve dvou termínech. Z každé kvalifikace se pak jeden vítězný tým dostane do finále. Celkově tedy budou dva kvalifikované týmy. Tyto si následně zahrají národní CZ finále, ze kterého jde vítězný tým do posledního, česko-polského grandfinále, kde se utká s tím nejlepším týmem z Polska a proběhne napínavá bitva o 1 200 €. Tým, který v národním finále skončí na druhém místě, pak bude hrát česko-polský souboj o 3.místo, s týmem, který v Polsku skončil taktéž na druhém místě. Streamovat se bude celý turnaj na Twitch kanále PLAYzoneUP a komentovat budou známá jména. Můžeme se tedy těšit na Storma, Cukyho, Neonstara a Seliho.

Termíny

Odměny

  • 1. místo: 600 €
  • 2. místo: 400 €
  • 3. místo: 200 €

Myslíš si, že zrovna ty máš šanci vyhrát? Zavolej si na pomoc kamarády, sestavte tým a společnými silami se dostaňte až na vrchol tohoto turnaje! Výhra je velmi lákává. Zároveň je doporučené připojit se na Discord, kde se vše kolem turnaje řeší. Můžete pokládat jakékoliv dotazy a navíc si tam můžete najít spoluhráče, pokud nemáte po ruce žádné kamarády.

Štítky: ESPORTOVNIA