Přejít k hlavnímu obsahu

Připravte se na pořádný zmatek! VALORANT chystá nový zábavní mód Replication

10. 5. 2021 | 16:50 VALORANT
Riot Games znovu prokazuje, že se o své herní tituly opravdu stará a snaží se je pravidelně inovovat, aby bylo o zábavu stále postaráno. Tentokrát je to právě VALORANT, který v brzké době obdrží trochu této lásky ve formě nového herního módu nesoucího název Replication. Sice prozatím neznáme moc detailů, ale zcela určitě víme, že se můžeme těšit na spoustu srandy a zmatků.
VALORANT Replication
VALORANT Replication
Zdroj: Riot Games

Po představení nejnovější tropické VALORANT mapy Breeze si Riot Games krátce nato pro všechny fanoušky této taktické střílečky připravil další překvapení! Tentokrát se jedná o zbrusu nový herní režim, který nese příhodný název "Replication". Přesně jak samotný název napovídá, replikování bude hrát klíčovou roli v tomto unikátním herním formátu, ať už se jedná o schopnosti jednotlivých agentů, nebo právě agenty samotné.

Nyní už zbývá zjistit, jak tomu skutečně bude, jelikož dostupné teasery tuto záhadu nijak podstatně neobjasňují. Ve videu můžeme vidět 11 smoků od Brimstona, což je samozřejmě několikrát více, než je samotný Brimstone schopný vyprodukovat. Avšak ani tato nápověda nám vysloveně neprozrazuje, co přesně se v tomto módu bude replikovat. Už teď je ale nad slunce jasné, že výsledný produkt bude naprosto famózní chaos.

Nový teaser tak vyvolal vlnu nadšení a hlavně spekulací, protože prozatím opravdu nevíme, co přesně od nového režimu čekat. Nejprve se objevily názory, že nový mód bude dostupný pouze na Breeze, ovšem Riot tuto myšlenku vyvrátil, když nám nedávno naservíroval další doslova oslňující ukázku. Prozatím nebylo pro vydání módu Replication oznámeno žádné datum, ale vzhledem k novým ukázkám s ním pravděpodobně můžeme počítat v brzké době!