Přejít k hlavnímu obsahu

První den evropského FNCS Grand Royale je za námi!

21. 11. 2021 | 13:09 Fortnite Turnaj
Včerejší první den samotného finále FNCS Grand Royale nám přinesl prvních šest her z celkového počtu dvanácti her. Na zbývajících šest her se můžeme těšit dnes.
FNCS Grand finale
FNCS Grand finale
Zdroj: Epic games

A pěkně napínavých, protože jak jsme psali již zde, dnešek se odehraje s dvojnásobným počtem bodů a může tedy ještě pěkně zamíchat pořadím v tabulce. 

Sobotní grand finále otevřelo skvělou první hrou a vítězstvím trio Jannis, Noahreyli a Vadeal. Zajišťují si tak vstup do druhého dne ze šesté pozice se 137 body a 26 eliminacemi. Druhou hru ovládlo trio Chapix, Tayson a Hen. Ti jsou aktuálně po prvním dni na třetí příčce se 183 body.

Třetí a šestou hru vyhráli současní držitelé evropského titulu FNCS Champions Kami, Teeq a Setty, avšak bodování za počet 29 eliminací je i přes dvě výhry posouvá na čtvrtou příčku pod trio vedené Taysonem. I z toho důvodu se má v příštím roce bodování pro kompetitivní scénu upravit, jak již bylo Epicem oznámeno v pátek. 

Čtvrtou i pátou hru ovládlo bezpodmínečně trio Th0mas, Anas a Queasy. Postupují tak do dnešního dne s 35 eliminacemi a 200 body z prvního místa.

Náš zástupce Lukáš „Bubáka“ Vajdík se svým triem Skitem a Ovlderem vstupuje do druhého finálového dne z 28 pozice se 45 body.
 

Štítky: Fortnite turnaj, FNCS
Ač sama zřejmě nejslabším hráčem v historii Fortnite a většinu hry jsem "svačinářka", tak o to větší jsem fanynka profesionálního Fortnitu a esportu obecně. Sleduji domácí i zahraniční scénu a neuteče mi žádný turnaj. Můžete podpořit i moje články zadáním SAC kodu: SheisBara v item shopu.