Přejít k hlavnímu obsahu

Prvními dvěma finalisty poslední Guseppe MČR Tour se stávají Dynamo Eclot a NDGU eSports

27. 9. 2021 | 11:50 League of Legends Reportáž
První kvalifikace na poslední zastávku Guseppe MČR Tour je za námi a my už známe první dva týmy, které nahlédnou do závěrečného finálového víkendu, kde se dozvíme třetího postupujícího na MČR. Zatím si své místo na největší esportové akci roku zařídili v předešlých dvou zastávkách eSuba a SINNERS, třetím do party můžeš být klidně i ty!
1. Kvalifikace je za námi
1. Kvalifikace je za námi
Zdroj: mcrpc.cz

Dva solidní týmy, které mají ambice i skill na to, aby se ve finále ukázaly – i tak bychom mohli popsat Dynamo Eclot a NDGU eSports, kteří si během sobotní kvalifikace zajistili místo ve finále třetí zastávky Guseppe MČR Tour. Turnajem prošli bez nějakých větších problémů a ve finále už si zvládli Dynamo Eclot, jakožto tým působící pod elitní organizací, poradit s NDGU a odnášejí si tak finanční odměnu ve výši 5 000 Kč.

Do dalších kvalifikací se klidně můžeš zapojit i ty! Potřebuješ pouze tým nebo skupinku kamarádů, alespoň nějaký skill, se kterým budeš konkurenceschopný, a samozřejmě chuť vyhrávat, protože bez té by to ani nešlo. Příští šanci máš už tuto sobotu od 14:00 tak si pospěš, ať nepromarníš takovou šanci. Registrovat se můžeš kliknutím na banner níže.

3. Guseppe MČR Tour
3. Guseppe MČR Tour
Foto: mcrpc.cz
Štítky: Guseppe, MČR
Slyšel jsi něco o změnách na profesionální scéně? Tak v tom případě jsem o nich slyšel už dva týdny předtím. V PLAYzone jsem od jara roku 2021 a momentálně mám za sebou něco okolo 450 článků. Kromě žurnalistiky také spravuji sociální sítě, prostě kompletní univerzál.