Přejít k hlavnímu obsahu

Rammus nejrychlejším běžcem a Yasuo krasobruslařem? WR Olympiáda od komentátorů

26. 11. 2021 | 10:02 Wild Rift Rozhovor
Už zítra dopoledne startuje Samsung MČR ve Wild Riftu a naše komentátorská čtveřice pokračuje v zábavě. Tentokrát jsme jim dali za úkol připravit olympiádu a tipnout si vítěze jednotlivých disciplín. Kreativitě se meze nekladou a z některých účastníků by mohli být klidně vícebojaři. Jedna věc je ovšem jistá, takovou show bychom si nemohli nechat ujít!
Olympiáda v podání komentátorů!
Olympiáda v podání komentátorů!
Zdroj: PLAYzone

Pár hodin nás dělí od začátku Samsung MČR ve Wild Riftu a zábava nekončí. Tentokrát jsme naší komentátorské čtveřici dali za úkol vymyslet fiktivní olympiádu, která by obsahovala postavy z Wild Riftu/League of Legends. Kromě klasických očekávaných odpovědí jsme se dočkali i těch pořádně pikantních a nám nezbývá nic víc, než jen citovat Davida “Davkouny” Vogela. “Za to bych i platil, abych to mohl sledovat.”

David "Davkouny" Vogel
David "Davkouny" Vogel
Foto: PLAYzone

Ve sprintu by určitě zvítězil Rammus, ale nevím, jestli se nejedná o nefér výhodu a ještě jde o běh. Určitě ne Jannu nebo Lulu, ty by ještě zrychlovaly závodníky kolem sebe. Skok o tyči by určitě ovládl Wukong po těsném souboji s Fizzem, protože si tyč může vytáhnout až do mnohametrových rozměrů. V trojskoku by si to v nervydrásajícím souboji rozdali Riven a Rakan. A hod koulí Ziggs, Gragas a Nunu? Za to bych i platil, abych to mohl sledovat.

Tomáš "Mortsche" Anděl
Tomáš "Mortsche" Anděl
Foto: PLAYzone

Na běh je to jasnej Singed. Rozenej maratónec, při běhu mu nemůžou překážet vlasy, když žádný nemá. A taky ten toxickej smrad, co za sebou pouští, to dalším běžcům bude dělat docela obtížný. Krasobruslení stoprocentně Yasuo, je to bruslař jak vyšitej. Dokáže se po ledě naprosto ladně pohybovat a občas tam pošle i nějakou hezkou otočku, nebo tornádo pro diváky. Na plavání bych si vzal Fizze. Malá, roztomilá rybička, Fizz by neměl konkurenci. A když by se náhodou někdo dostal před něj, tak by ho jen sejmul trojzubcem, nebo po něm hodil žraloka.

Prokop "Hippowan" Sojka
Prokop "Hippowan" Sojka
Foto: PLAYzone

Olympijský tým ze světa League of Legends by na naší planetě exceloval. Hod koulí zvládne Ziggs, ačkoliv je maličký, tak víme, jak daleko zvládne hodit Mega Inferno Bomb. Skok do dálky i skok do výšky dokáže díky svým slingshotům Zac hravě zmáknout. Určitě by to chtělo překonat sprinterský rekord, protože ten Boltův už dlouho odolává… Zvládl by to snad Rammus a jeho kouč Zilean, slyšel jsem, že jsou sehraná dvojka! Snad se kutálení uznává jako běh.

Filip "Fortanu" Růžička
Filip "Fortanu" Růžička
Foto: PLAYzone

Na sprint bych jednoznačně nominoval Yasua, když vidím jak mi vždycky kazí hry. Krasobruslení Irelii, její Ionijský bojový styl je hodně podobný tanci, pak bych ji jen naučil bruslit. Hod oštěpem jde jasně pro Pantheona, tady asi ani není potřeba nic dodávat. A na kouli bych poslal Galia, věřím, že on by to 25 metrovej gargoyle hodil dost daleko.

PLAYzone
PLAYzone
Foto: PLAYzone

Samsung MČR ve Wild Riftu startuje už v sobotu ráno od 9:00 a budeme svědky těch nejlepších bojů na naší domácí scéně. Do turnaje jde jednoznačně jako favorit eSuba, ale i týmy jako Entropiq a STOPWATCH eSports nemůžeme podceňovat. Vše uvidíte živě na našem Twitch kanále PLAYzoneUP, tak si nezapomeňte nastavit budíky a pojďte s námi tvořit esport!

Štítky: MČR mobile
Slyšel jsi něco o změnách na profesionální scéně? Tak v tom případě jsem o nich slyšel už dva týdny předtím. V PLAYzone jsem od jara roku 2021 a momentálně mám za sebou něco okolo 450 článků. Kromě žurnalistiky také spravuji sociální sítě, prostě kompletní univerzál.