Přejít k hlavnímu obsahu

Riot díky speciálnímu balíčku vybral na charitu přes 5,5 milionu dolarů

5. 8. 2021 | 13:03 VALORANT
Společnost Riot Games oznámila, že díky časově omezené nabídce speciálního balíčku „Give Back“ se vybralo přes 5,5 milionu dolarů pro Riot Games Social Impact Fund. Nabídka trvala od 22. června do 8. července.
VALORANT Give Back Bundle
VALORANT Give Back Bundle
Zdroj: Riot Games

Balíček obsahoval kosmetické předměty, o nichž rozhodli fanoušci. Nechyběli tak The Reaver Sheriff, Ion Operator, VALORANT GO! Vol. 1 Spectre a Reaver Vandal. Každý skin v balíčku stál hráče 1755 VP, tedy něco přes 400 Kč. Celý balíček byl dostupný za 6382 VP, kupující tak měli slušnou 10% slevu z původní ceny samotných předmětů. Vybraná částka má za cíl „pozitivní sociální dopad“ v oblastech, na něž se Riot soustředí, včetně vzdělání, občanství a příležitostí, aby se svět stal lepším místem. 

„Nemůžeme vám dostatečně poděkovat za podporu balíčku Give Back hlasováním a rozšířením zásoby svých zbraní pro dobrou věc,“ uvedla společnost. „Těšíme se na další spolupráci s vámi, abychom podpořili místní neziskové organizace s Riot Games Social Impact Fund a byli činiteli změn ve vašich komunitách."

Nejedná se o první aktivitu tohoto fondu, například v League of Legends naposledy hráči přispěli 7 milionů dolarů na charitu tím, že si kupovali speciální Elderwood Ornn skin

Štítky: charita