Přejít k hlavnímu obsahu

Rozhovor s DRMi10, favorité Worlds a křest komiksové kuchařky. Další díl pořadu COOL Esport je tady

Další týden a další díl pořadu COOL Esport. Tentokrát se ovšem bude jednat o trochu zvláštnější díl, protože kromě novinek ze světa esportu také zavítáme na křest komiksové kuchařky od samotného Jirky Babici. Dále se také mrkneme na ty největší esportové akce, které nás čekají a také si o novém ročníku FIFY popovídáme s jedním z nejlepších domácích hráčů – DRMi10.
Další díl pořadu COOL Esport je tady!
Další díl pořadu COOL Esport je tady!
Zdroj: COOL Esport

Pokud nemáte jasno, co přesně chcete dnes večer dělat, my pro vás máme celkem jednoduché řešení – od 23:35 mrkněte na další díl pořadu COOL Esport, ve kterém se již kromě zmíněných věcí také podíváme na favority světového šampionátu v League of Legends nebo se mrkneme na příběhy brazilských legend. Vedle toho vás samozřejmě čeká velká soutěž, tak to nezmeškejte, protože herní mašina HAL3000 stojí za to!

Křišťálová lupa
Křišťálová lupa
Zdroj: grafika PLAYzone
Slyšel jsi něco o změnách na profesionální scéně? Tak v tom případě jsem o nich slyšel už dva týdny předtím. V PLAYzone jsem od jara roku 2021 a momentálně mám za sebou něco okolo 450 článků. Kromě žurnalistiky také spravuji sociální sítě, prostě kompletní univerzál.