Přejít k hlavnímu obsahu

Samsung rozšiřuje své portfolio telefonů střední třídy a představuje modely Galaxy A22 a Galaxy A22 5G

11. 6. 2021 | 10:00 Všechny hry
Společnost Samsung Electronics představuje dva nové chytré telefony – Galaxy A22 a Galaxy A22 5G. Řada A, to jsou produkty s nejnovější technologií a výtečnými funkcemi za široce přístupné ceny.
Samsung Electronics
Samsung Electronics
Zdroj: Samsung Electronics

Vyznačují se především vynikajícím displejem a skvělým obrazem, což ocení hráči i filmoví fanoušci, velmi dobrým univerzálním fotoaparátem a celkově skvělým poměrem ceny a výkonu, model Galaxy A22 5G navíc i podporou připojení 5G. Modely Galaxy A22 a A22 5G budou v České republice dostupné v první polovině července ve variantách LTE a 5G. Model LTE bude k dispozici v černé, fialové a bílé barvě za doporučenou maloobchodní cenu 5 299 Kč ve variantě s pamětí 64 GB a za 5 799 Kč s pamětí 128 GB. Model A22 5G se bude prodávat v šedé, fialové a bílé variantě za doporučenou maloobchodní cenu 5 799 Kč s pamětí 64 GB a za 6 399 Kč s pamětí 128 GB.

„Modely Galaxy A22 a Galaxy A22 5G jsou dalším důkazem, že Samsung umí nabídnout cenově dostupné telefony bez jakýchkoli kompromisů v kvalitě,“ vysvětluje Tomáš Balík, ředitel divize mobilních zařízení Samsung Electronics Czech and Slovak, s.r.o. „Mezi hlavní přednosti nových modelů patří vynikající displej a u modelu A22 5G samozřejmě bleskurychlé připojení 5G, to vše za skvělou cenu. Zákazníci si tak můžou vychutnat špičkovou rychlost a výkon, ale také spoustu kreativních nástrojů pro vlastní vyjádření. Nové modely navazují na nejlepší tradice oblíbené řady Galaxy A.“

Samsung Galaxy A22
Samsung Galaxy A22
Zdroj: Samsung Electronics

5G a vynikající displej

Díky rychlejšímu a spolehlivějšímu připojení 5G mění Galaxy A22 5G každodenní zavedené zvyky. Při práci i při zábavě budete mít vše k dispozici hned, bez čekání. Další velkou předností obou modelů jsou velké displeje s úhlopříčkou 6,6 palce (16,7 cm), rozlišením FHD+ a technologií Infinity-V u modelu A22 5G a 6,4 palce (16,3 cm), rozlišením HD+ a technologií Super AMOLED u modelu A22. Ocení je milovníci streamovaných filmů či seriálů i náruživí hráči. Kromě velké úhlopříčky a skvělého rozlišení se můžete těšit i na plynulé překreslení pohybu díky obnovovací frekvenci displeje 90 Hz. Baterie s kapacitou 5 000 mAh se postará, aby ani po několika hodinách sledování či hraní telefonu nedošla energie a vy jste si ho mohli vychutnat na maximum.

Fotoaparát pro každý den

Další velkou výhodou modelů Galaxy A22 a Galaxy A22 5G je univerzální fotoaparát, díky němuž můžete dokumentovat každodenní život kolem sebe. Hlavní modul má rozlišení 48 megapixelů, doplňuje ho ultraširoký fotoaparát s 5 MPix u A22 5G a 8 MPix u A22, modul pro práci s hloubkou ostrosti s 2 MPix. Model A22 má navíc 2MPix modul makro. Galaxy A22 5G je vybaven předním fotoaparátem s rozlišením 8 MPix, Galaxy A22 pak 13 MPix. Pro fotografování okolí i pro selfies je to skvělá sestava.

Varianty pro každého

Galaxy A22 5G bude k dispozici v několika atraktivních barevných variantách – v šedé, bílé a fialové, Galaxy A22 se nabízí v černé, fialové a bílé, takže si můžete vybrat, jaké provedení vám vyhovuje nejvíc. Díky jednoduchým symetrickým tvarům a zaobleným rohům výborně padne do ruky. Potěší i softwarová výbava, například uživatelské rozhraní One UI Core 3.1. Modely Galaxy A22 a Galaxy A22 5G jsou zkrátka přístroje, které se skvěle hodí pro každodenní práci, kreativní činnosti i zábavu.

Samsung Galaxy A22 5G
Samsung Galaxy A22 5G
Zdroj: Samsung Electronics