Přejít k hlavnímu obsahu

Seznamte se s hráčem, který hraje Overwatch nohama

22. 3. 2021 | 17:11 Overwatch
Hráč, který hraje hry pomocí nohou, je momentální hvězdou eventu Totally Game. Jeho nejoblíbenější hrou je Overwatch, ve které je mimochodem v Master lize, jakožto jediný hráč hrající pomocí nohou, a nebojí se zničit jakéhokoliv hráče. Diváky ale překvapil i svým kuchařským talentem.
Tucker Griggs
Tucker Griggs
Zdroj: gamesradar.com

Tucker Griggs je 23letý handicapovaný hráč z Tulare v Kalifornii. Má onemocnění zvané Arthrogryposis Multiplex Congenita, charakterizované ztuhnutím kloubů končetin. Tato nemoc mu tedy neumožňuje hrát pomocí rukou, Tucker si ale i přesto našel způsob, jak hry hrát. I když hraje za pomocí nohou, drtí jednoho soupeře za druhým a i přes jeho silný handicap dokázal Tucker dosáhnout na Master Ligu a řadí se tak mezi nejlepších 5% z celé hry.

Tucker objasnil, že se nohama naučil dělat naprosto vše. „Používám nohy na všechno, co dělám, ať už je to vaření, čištění nebo hraní videoher. Jsem tak rychlý jako někdo, kdo používá své prsty, a pokud vím, jsem jediný hráč v Master lize, který hraje nohama.“ řekl pod přezdívkou FragsByTheFoot na svém streamu.

Jeho láska k hraní videoher mu dovolila již před třemi lety začít hrát Overwatch. O rok později se Tucker rozhodl zapnout svůj první stream, a postupně se v hraní zlepšoval, tím pádem se zlepšoval i jeho stream, který měl čím dál tím větší úspěch. Po nějakém čase začal streamovat i vaření, jelikož ho vždy hodně bavilo a líbí se mu, jak jsou jeho diváci vždycky šokovaní, když uvaří něco náročnějšího.

Štítky: handicap