Přejít k hlavnímu obsahu

Shroud se vrací! Slavný CSkař oznámil návrat, zahraje si kvalifikaci na VCT

20. 7. 2021 | 17:26 VALORANT
Mezi hráči a streamery ve světě CS:GO neexistuje snad nikdo, kdo by neznal Michaela "shroud" Grzesieka, full-time streamera, který býval profesionálem právě v CSku mezi lety 2014-2017. Poté svou kariéru ukončil a začal se věnovat streamování. Teď ovšem hlásí návrat na scénu.
Shroud
Shroud
Zdroj: Twitch

Michael "shroud" Grzesiek, sedmadvacetiletý full-time streamer, se proslavil právě v CS:GO, kdy na profesionální scéně mezi lety 2014 - 2017 nejvíce zářil. Roku 2017 ale oznámil odchod do důchodu a od té doby se věnuje svému streamu, kde nejčastěji hraje PUBG, Rainbow Six Siege, nebo Valorant. Právě poslední jmenovaná hra od Riot Games mu přirostla k srdci asi nejvíce, protože je CSku v mnohých ohledech velice podobná. 

Při co-streamu IEM Cologne jen tak mimochodem divákům prozradil, že se vrací a bude se účastnit třetího kola VCT.

Budu hrát na VCT. Bude to dost zábavné. Sice nás porazí, ale na tom nesejde.

Shroud sice neřekl, kdy a kde nebo s kým se objeví, můžeme ale předpokládat, že si zahraje na nadcházející otevřené kvalifikaci VCT Challengers, která startuje 22. července. Té se ale může zúčastnit úplně každý, takže o návratu do ryze profesionálního esportu se asi úplně mluvit nedá. Na to, jakou tento krok bude mít dohru, si tedy budeme muset ještě pár dní počkat. 

Zdroj: win.gg
Štítky: shroud
Od léta 2021 redaktorem PLAYzone. Věnuji se hlavně Battle royale hře Call of Duty:Warzone a YouTube obsahu na internetu.