Přejít k hlavnímu obsahu

Velká škoda! SINNERS nezvládli Inferno a se SKADE v semifinále EDC 3 prohráli 1:2

2. 5. 2021 | 14:23 Counter-Strike 2
SINNERS Esports se pomalu, ale jistě opět přibližují ke světové třicítce. Velký a důležitý krok mohou udělat v aktuálně hraném play-off European Development Championship, kam se po menších problémech s Anonymo dostali až do semifinále, kde už na ně čeká silná bulharská skvadra SKADE.
SINNERS vs. SKADE
SINNERS vs. SKADE
Zdroj: grafika PLAYzone

SINNERS nám v posledních dnech nadělují krásné výsledky, na které můžeme být jako čeští fanoušci hrdí. Nejdříve přišel ve čtvrtek skalp patnáctého nejlepšího celku světa Extra Salt v Spring Sweet Spring, následující den pak drtivá výhra v REPUBLEAGUE Tipos S1 proti forZe a dnes pak již ve zmiňovaném čtvrtfinále dokázali udolat i Anonymo! Za začátku nového týdne se určitě můžeme těšit na výrazný posun v HLTV žebříčku.

Pojďme ale zpět k zápasu s nebezpečnými Poláky. Hříšníci pro tento duel zvolili klasiku v podobě Inferna, jejich sok naopak vybral Nuke a v případě potřeby mělo rozhodnout Vertigo. Na Infernu začali jasně lépe naši čeští střelci, kteří se za teroristickou stranu dostali do vedení 6:2, Snax a spol. se ale dokázali dotáhnout a první polovina dokonce skončila 8:7 v jejich prospěch. Útočná strana jim ale už vůbec nesedla, a to i přes vyhrané pistolové kolo díky skvělým killům od Kylara. SINNERS svého nepřítele k ničemu nepustili, skvěle bránili oba planty a vyhráli 16:10.

Nuke ale bohužel hříšníci velmi promarnili. Sice předvedli dobrou CT stranu, na které získali hned 10 bodů, za teroristy se jim ale bohužel absolutně nedařilo. A to i přes to, že si pro sebe uzmuli první tři kola a vedli už 13:5. Poláci se dali na velké tažení, našim hráčům sestřelili veškeré pokusy o získání bodu a po sérii jedenácti po sobě vyhraných kolech nakonec zvítězili 16:13 a zaslouženě poslali zápas na decider! 

Ale ani promarněná mapa SINNERS absolutně nezastavila. Na Vertigu opět předvedli svoji extratřídu, dokázali skvěle zvládat všechny části kola a Anonymo byli absolutně v koncích. Když se k tomu ještě přidal obávaný NEOFRAG s ratingem 1,96 a 25 killy, nebylo vůbec co řešit. Výsledek 16:4 hovoří za vše a hříšníci postupují do semifinále! 

V něm se postaví bulharským SKADE, kteří v posledních týdnech zažívají skvělé období. Ani ne za měsíc dokázali poskočit o 20 míst v HLTV žebříčku a momentálně okupují hned 24. pozici, kterou si zasloužili zejména po výhrách nad celky jako Extra Salt, Movistar Riders, Endpoint či forZe a dobrou konzistentností! S naší jedničkou sice v posledním klání prohráli 1:2, okolnosti se však výrazně změnily a SINNERS nečeká nic jednoduchého. Ba naopak. A proto budou potřebovat vaši podporu, kterou jim můžete ukázat už v nedělním poledni na našem streamu za podpory sázkové kanceláře Tipsport!

EDC S3: play-off pavouk
  Bulharsko SKADE2         
 Sobota 10:00   Bulharsko SKADE2      
  Rusko 1win1         
    Neděle 12:00   Bulharsko SKADE2   
  Česká republika SINNERS2         
 Sobota 16:00   Česká republika SINNERS1      
  Polsko Anonymo1         
       Neděle 18:00   Bulharsko SKADE 
  Německo Sprout0         
 Sobota 13:00   Finsko ENCE2      
  Finsko ENCE2         
    Neděle 15:00   Evropa ENCE1   
  Velká Británie Endpoint2         
 Sobota 19:00   Velká Británie Endpoint0      
  Turecko Sangal0         
Na portále PLAYzone jsem redaktorem od března roku 2021. Věnuji se v drtivé většině hře Counter Strike: Global Offensive.