Přejít k hlavnímu obsahu

SINNERS obdrželi pozvánku do kvalifikace na BLAST Premier, kde se potkají s Entropiq Prague!

26. 8. 2021 | 11:46 Counter-Strike 2 Turnaj
Seriál BLAST Premier se čím dál tím více rozšiřuje, před samotným Showdownem tak musejí proběhnout ještě regionální kvalifikace různých koutů Evropy. Česko a Slovensko spadá pod region východní Evropy a od dnešního dne víme, že budeme jediní, kdo má v této fázi dva své zástupce! Postoupit ale z celé osmičky účastníků může jen jeden celek, ten nejlepší.
SINNERS x BLAST
SINNERS x BLAST
Zdroj: The War Room

Na začátku MČR sezóny jsme oznámili spolupráci propojení našich soutěží s ekosystémem BLAST Premier, díky čemuž si vítěz 9. sezóny Tipsport COOL ligy vysloužil pozvánku na Eastern European Masters, přímý kvalifikační turnaj na BLAST Premier Fall Showdown. Na jaře v showdownu hrály týmy jako Gambit, G2 nebo Astralis, takže pro lokálního zástupce tohle byla velmi lákavá šance. Právě i tahle možnost vyhecovala Entropiq Prague ke splitu bez jediné porážky, od té doby se čekalo, jak přesně bude jejich kvalifikační cesta vypadat. Nyní už je vše jasné.

O víkendu 10. až 12. září se v napěchovaném harmonogramu utkají hráči Entropiqu se šesti dalšími kvalifikanty z východní Evropy. Najdeme zde zástupce z Jadranu, Bulharska, Izraele, Turecka, Maďarska a Rumunska. Osmičlenný turnaj doplní jediný pozvaný tým, který byl dnes oficiálně představen. Není jim totiž nikdo jiný než SINNERS Esports. Po parádním účinkování v ESL Pro League tak mají hříšníci před sebou další velkou příležitost, v případě úspěchu na Eastern European Masters může být Fall Showdown další vstupenkou na Tier 1 scénu.

TWR Eastern European Masters
TWR Eastern European Masters
Zdroj: Liquipedia
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.