Přejít k hlavnímu obsahu

Skvělá zpráva pro Viktorku! Jejich barvy bude nadále reprezentovat velezkušený T9Laky

3. 9. 2021 | 16:30 EA SPORTS FC 24 Přestup
Tikot hodinek je čím dál tím víc hlasitější a je nejvyšší čas si před další sezónou sjednat smlouvu a usadit se. Na náhodě nic nenechal ani jeden z nejlepších hráčů v České republice T9Laky a obstaral si nový kontrakt na nadcházející sezónu.
T9Laky
T9Laky
Zdroj: FCVP eSports

Do nové sezóny si už několik kádrů sjednalo hráče a představili je na svých sociálních sítích. Nedávno se udál přestup mezi fotbalovými klub. Konkrétně Martin "Dalas94" Vujtík opustil FK Teplice a nově bude reprezentovat svou rodnou Ostravu. Posily ohlásil také klub z Ďolíčku, za klokany z Bohemians budou nově hrát Svatopluk "Saint_SB10" Boušek a Aleš "K1leris" Kubík. Největší změny se ovšem odehrály v Entropiqu. Klub opustili Štěpán "RIIJK" Sobocki a Patrik "Huhnak" Hornák, avšak to EIQ nemusí víc mrzet, jelikož podepsali Maria "MarioOoso99" Gumbrešta a Matěje "Matejs" Dunku, který se již ukázali v tom nejlepším světle.

Po tom, co FCVP esport opustil Timotej "Cristy" Starinský, se klub rozhodl upevnit svůj nejdůležitější pilíř ve svém týmu – Lukáše "T9Laky" Poura. Ten se fotbalové hře věnuje na plný úvazek, a to díky kontraktu, který přišel v květnu roku 2019 právě od FC Viktorie Plzeň. V klubu se mu očividně velmi zalíbilo, aby taky ne. Plzeň má skvělou základnu a i pro její esportové hráče má mnoho zajímavých akcí, ač už se jedná o soustředění nebo jiné. Historicky první eFotbalista roku má na kontě tituly z iSport Ligy, výhru e:LIGY, několik startů za českou eReprezentaci a mnoho dalších zajímavých úspěchů. Za tolik vyvedených soutěží zřejmě stojí profesionalita Viktoriána T9Lakyho, který trénuje několik hodin denně a má pevně daný denní režim.

Všechny hráče FIFY čeká nelehký úkol, aklimatizovat se novému ročníku, který vychází již za pár týdnů. Pro každého, kdo má rád FIFU, jsou začátky nové sezóny to nejkrásnější, co může být, a všichni si jej nesmírně užívají i přesto, že třeba nemají tak nadupaný tým. Pár slov k novému ročníku řekl i sám T9Laky: „Začátek nového ročníku je vždy to nejlepší, poznáváme celou hru a znovu se ji učíme. Cíl je určitě vrátit se na špičku a přinést opět trofeje pro Viktorku. Rád bych se také zase posunul dále ve světovém žebříčku.“

T9Laky
T9Laky
Foto: FCVP eSports
Štítky: T9Laky, FCVP esport