Přejít k hlavnímu obsahu

Soutěž s Guseppe je v plném proudu, vyzvěte Herdyna na 1v1 duel!

4. 10. 2021 | 10:16 League of Legends Reportáž
Už je to nějaká chvíle od té doby, co se spustila soutěž ve spolupráci s Guseppe k příležitosti letošního MČR v League of Legends. Kromě ostatních cen, které jsou dostupné, můžete také vyhrát jedinečnou šanci na to vyzvat mistra české republiky, populárního streamera a baviče Pavla “Herdyn” Mikeše na 1v1 během finálového víkendu Guseppe MČR v LoL.
Soutěž o 1v1 s Herdynem!
Soutěž o 1v1 s Herdynem!
Zdroj: Hitpoint

Herdyna známe asi všichni, ale pro ty, kteří by možná nevěděli, jak velká osobnost to u nás je, tak zmíníme jeho hlavní úspěchy. Tři roky v eSubě v letech 2011 - 2013 přinesly jeho nejlepší léta, kdy se dvakrát stal mistrem české republiky a mezitím vyhrál prestižní turnaj Copenhagen Games. Ovšem v roce 2013 se po výhře na MČR rozhodl pověsit myšku na hřebík a ukončit svou herní kariéru. Od té doby se věnuje spíše streamování a až na krátký návrat na scénu s týmem Play With Soul se převážně drží v postranní naší esportové scény.

Nyní už k samotné soutěži. Cesta k výhře tohoto duelu a víkendu stráveného v roli hosta na MČR není nijak složitá. Stačí sbírat body v soutěži, na kterou se dostanete kliknutím na červený banner nahoře, nebo na fotku níže a doufat, že jich budete mít při závěrečném losování nejvíce, protože čím více bodů – tím větší šance na výhru. Samotný 1v1 duel proti Herdynovi se odehraje v průběhu finálového víkendu Guseppe LoL MČR od 12. - 14. listopadu. Navíc celý souboj bude streamovaný a vítěz soutěže zažije den k nezapomenutí v našem studiu, kde se potká s dalšími známými osobnostmi domácí League of Legends scény.

Guseppe
Guseppe
Foto: mcrpc.cz
Štítky: Guseppe, MČR, Herdyn
Slyšel jsi něco o změnách na profesionální scéně? Tak v tom případě jsem o nich slyšel už dva týdny předtím. V PLAYzone jsem od jara roku 2021 a momentálně mám za sebou něco okolo 450 článků. Kromě žurnalistiky také spravuji sociální sítě, prostě kompletní univerzál.