Přejít k hlavnímu obsahu

Spekulace se potvrdily! Vzniká nový turecký supertým!

14. 8. 2021 | 10:57 Counter-Strike 2
Dlouho se šuškalo o vzniku nového týmu složeného z tureckých hráčů, který by napodobil dříve úspěšnou éru Space Soldiers. Dnešním dnem jsme se dočkali, pod kým tento tým bude hrát a jací hráči jsou ve finálním složení?
Eternal Fire
Eternal Fire
Zdroj: Twitter

Nedávno jsme vás informovali, že v CS:GO prostředí se šušká o vzniká nového tureckého týmu. Většina zahraničních stránek dokonce píše o tomto ambiciózním projektu jako o super týmu, na výsledky a důkazy toho, že si tento přídavek zaslouží a naplní svůj potenciál, si však budeme muset počkat.

Existovalo mnoho verzí, některé uváděly, že tento celek zastřeší esportová divize známého fotbalového klubu Galatasaray SK, jiné tvrdily, že sestava zamíří pod organizaci Sangal Esports. Nakonec vzniká nová organizace založená samotnými hráči - Eternal Fire. A jací hráči jsou součástí tohoto ambiciózního projektu?

Nalezneme zde dva nejznámější turecké hráče woxica - bývalého hráče mousesports či Cloud 9 a XANTARESE - hráče, který se již dříve s tureckým týmem Space Soldiers dostal na major, poté působil v týmu BIG. A kdo tyto dva hráče doplní? Xantares se setká se svým dřívějším spoluhráčem ze Space Soldiers Calyxem, který má za sebou i působení v týmu ENVY. Dalším  hráčem je imoRR, jenž doteď působil v týmu Sangal Esports. Pětici pak uzavírá Jordánec ISSA, který působil společně s woxicem v HellRaisers, přičemž jeho další angažmá bylo působení v týmu OG.

Uvidíme, jak se tomuto týmu bude dařit v budoucnosti, myslíte si, že má na to naplnit svůj potenciál? Nebo to bude nepovedený projekt? Dejte nám vědět v anketě!

Nová sestava týmu Eternal Fire

 Turecko Özgür "woxic⁠" Eker
 Turecko Ismailcan "⁠XANTARES" Dörtkardeş
 Turecko Buğra "Calyx⁠" Arkın
 Turecko Ömer "⁠imoRR" Karataş
 Jordánsko Issa "ISSAA⁠" Murad
 Turecko Timur "⁠bishop⁠" Şengül - trenér

Myslíte si, že tento projekt bude úspěšný?

Možnosti výběru
Štítky: XANTARES, woxic
Velký kluk milující Esport.... Jo a taky jídlo!