Přejít k hlavnímu obsahu

Společnost Logitech podpořila Indii, trpící koronavirovou krizí, darem ve výši 2 miliony dolarů

11. 5. 2021 | 11:00 Všechny hry
Ačkoliv v Evropě se zdá, že je boj s koronavirem na dobré cestě, jinde ve světě tomu tak bohužel není. Velké společnosti se semkly, aby pomohly Indii s krizí v důsledku pandemie onemocnění COVID-19.
Logitech
Logitech
Zdroj: Reuters

Počet případů COVID-19 v Indii stále narůstá a země vyhlásila celonárodní nouzový stav. Indie byla těžce zasažena a čelí problémům s nedostatkem lůžek a kyslíkových lahví pro nemocné. Mnoho osobností z průmyslu se rozhodlo Indii v těchto těžkých dobách pomoci. Mezi nimi např. jihokorejská videoherní společnost Krafton věnovala přes 200 tisíc dolarů, SEA, rodičovská společnost Free Fire, darovala 1 000 kyslíkových lahví a Samsung slíbil pomoci 5 miliony dolarů. 

K těmto společnostem se nyní přidává i Logitech, švýcarsko-americký výrobce periferií a softwaru. CEO společnosti, Bracken Darrell, své rozhodnutí oznámil na LinkedIn. Ve svém příspěvku mimo jiné vyzývá ostatní jedince i společnosti, aby přispěli na dobrou věc. V případě vašeho zájmu je možné přispět zde

„…s tisíci nových případů a úmrtí denně po celé zemi je zdravotní systém země přetížený. Udržet lidi naživu a ty ostatní, aby se velmi nezhoršili, vyžaduje kyslík. My, Logitech, učiníme náš největší jednorázový příspěvek v historii, 2 miliony dolarů na kyslík skrze „Oxygen for India,“ uvedl Bracken Darell.  

Není to poprvé, co se známé společnosti a osobnosti semknuly, aby pomohly těm, kdo trpí koronavirovou pandemií. V roce 2020 společnost Razer věnovala 50 milionů dolarů pro podniky, které krize postihla. Část zisků na boj proti COVID-19 se rozhodl darovat i tvůrce GTA 5. Každá pomoc se počítá a doufáme, že společným úsilím se podaří tuto krizi překonat co nejdříve. 

Sdělení Logitech
Sdělení Logitech
Zdroj: LinkedIn
Zdroj: esportz.in
Štítky: logitech, koronavirus