Přejít k hlavnímu obsahu

Společnost Riot Games slaví diverzitu, v rámci Pride Month odhalila odměny

7. 5. 2021 | 09:27 League of Legends
Riot Games je jednou ze společností, které slaví diverzitu, v důsledku čehož se fanoušci mohou těšit na různé speciální odměny – od League of Legends až po Valorant.
Riot Games
Riot Games
Zdroj: Riot Games

Měsíc červen je celosvětově považován za tzv. „pride měsíc“, a to jako připomínka Stonewallských nepokojů, prvotního impulsu k novodobému hnutí za práva LGBT lidí. Pořádají se různé akce a společnosti vyjadřují svou podporu LGBTQ+ komunitě.

Komunitu v minulých letech podporovala i Riot Games. V tradici šířit myšlenku respektu a tolerance mezi svými hráči pokračuje i letos. David Higdon, celosvětový vědoucí esportové komunikace za Riot, odhalil veškeré odměny napříč herními tituly, které budou hráči moci získat u příležitosti oslavy měsíce Pride. 

Hráči se tak mohou těšit na nové itemy ve hrách League of Legends, Teamfight Tactics, League of Legends Wild Rift, Legends of Runeterra a Valorantu. Každý z itemů oslavuje LGBTQ+ komunitu a umožňuje hráčům, aby předvedli svou podporu tohoto hnutí. 

„Dokonce i hry představují pro každého lepší zkušenost, zatímco letos nemůžeme kráčet (v průvodu) osobně, rozhodně můžeme oslavovat ve hře,“ řekl Higdon během speciálního oznámení. Více informací o odměnách a o tom, jak je získat, bude odhaleno 17. května a brzy budou přidány na PBE server.

Odměny u příležitosti kampaně Pride Month
Odměny u příležitosti kampaně Pride Month
Zdroj: Riot Games
Zdroj: ginx.tv
Štítky: Pride, LGBTQ