Přejít k hlavnímu obsahu

Play-off Spring Sweet Spring začíná pro SINNERS soubojem s Lyngby Vikings

3. 5. 2021 | 08:20 Counter-Strike 2
Další turnaj od Relog Media míří do play-off. Ani v tomhle případě se vyřazovací boje neobejdou bez našeho zástupce, SINNERS po parádních výkonech ve swissu mohou patřit mezi velká jména bojů o titul. Ve čtvrtfinále na ně ale bude čekat vůbec největší favorit celého turnaje. Nepředbíhejme však.
Sweet Spring Sweet
Sweet Spring Sweet
Zdroj: oficiální grafika

SINNERS Esports díky postavení v HLTV žebříčku už dostávají pozvánky do pokročilých fází turnajů, ve Spring Sweet Spring #1 tedy nemuseli procházet regionální části a vstoupili přímo do hlavního swissu. Po dvou suverénních výhrách nad švédskou dvojicí Young Ninjas, Apeks byli krůček od postupu, což na první pokus proti EXTREMUM sice neproměnili, ale následnou výhrou nad 15. nejlepším týmem světa Extra Salt vše splatili.

Postupem do play-off už si česká jednička vydělala tři tisíce dolarů, další peníze jsou však ve hře. Úspěch v osmifinále by znamenal další tisícovku na konto, jedinou další odměnou už by byl samotný triumf. Turnaje od Relog Media ve finálové části oceňují pouze šampiona, a to 40 tisíci dolary a postupem na LAN Sweet LAN. Tenhle parádní krok znamená, že jedna prohra zhatí všechny sny. SINNERS se však ničeho nezaleknou.

Vyřazovací část nám začíná a prvním soupeřem SINNERS bude sestava Lyngby Vikings. Ta si prošla několika změnami a bylo vůbec největším překvapením, že skrze swiss prošla. Dalo by se říci, že v play-off budou Vikingové za největšího outsidera, často však platí, že tato role je nevyzpytatelná a může se favoritovi vymstít. Tento zápas navíc celé vyřazovací boje odstartuje, hříšníci si na úvodní duel play-off museli přivstat, začíná se totiž v 9 hodin. V případě úspěchu by odměnou za výhru nad Lyngby byla možnost porovnat síly s brazilským powerhousem FURIA. Aktuálně sedmý nejlepší tým světa je bezesporu největším favoritem turnaje.

Spring Sweet Spring #1: play-off pavouk
     Finsko ENCE-         
  Rusko EPG Family- Úterý 9:00   Evropa Vítěz ČF1-      
 Pondělí 12:00   Evropa Vítěz OF1-         
  Bulharsko SKADE-    Středa 12:00   World Vítěz SF1-   
     Švédsko fnatic-         
  Austrálie EXTREMUM- Úterý 12:00   World Vítěz ČF2-      
 Pondělí 15:00   World Vítěz OF2-         
  Polsko AGO-       Středa 18:00   World Šampion 
     Rusko Spirit-         
  Kazachstán K23- Úterý 15:00   CIS Vítěz ČF3-      
 Pondělí 18:00   CIS Vítěz OF3-         
  Rusko forZe-    Středa 15:00   World Vítěz SF2-   
     Brazílie FURIA-         
  Česká republika SINNERS- Úterý 18:00   World Vítěz ČF4-      
 Pondělí 9:00   Evropa Vítěz OF4-         
  Evropa Lyngby Vik.-            
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.