Přejít k hlavnímu obsahu

Streamerka se ubránila před lupičem živě ve vysílání!

3. 8. 2021 | 11:00 Twitch.tv
Jak se v průběhu posledních let ukazuje, streamování na jakékoliv může být poměrně nebezpečnou aktivitou. V některých státech je totiž populární tzv. "swatting", kdy někdo na streamera zavolá zásahovou jednotku. V Rusku ale jdou ještě dál, a když streamerka vysílala, do domu ji vtrhl lupič, kterého ale statečně zahnala.
Streamerka
Streamerka
Zdroj: Twitch

Streameři na Twitchi se za ta léta nemusí vypořádávat jen se slabou zákaznickou podporou platformy, ale často také s neodbytnými fanoušky. Nebo rovnou swattingem, kdy streamerovi do domu vtrhne zásahová jednotka třeba kvůli nahlášené bombě, nebo terorismu, ačkoli jde o "vtípek". To, co se ale stává méně často, je přímo vtrhnutí jejich do domu. Něco takového se ale stalo Rusce s přezdívkou girl_fighter, která dostála svému jménu. 

Zhruba v polovině jejího vysílání byla slyšet rána rozbitého okna. Victorii do domu totiž vtrhl člověk, který tak streamerce CS:GO narušil přenos, což bylo asi to poslední, co všechny v ten moment zúčastněné trápilo. Dle všeho streamerka a její kamarádka začaly muži říkat, ať se uklidní a odejde. Lupiče bylo možné slyšet křičet na obě dívky, kdy jedna z nich vzala nějaký předmět – můžeme předpokládat, že se jednalo o nějakou paličku – a muže začala mlátit. Boj se přesunul k hernímu setupu dívek a došlo k přerušení streamu.

Dle dostupných informací ale streamerka byla viděna na Twitchi v chatu a je v pořádku. Doufejme, že lupič bude co nejdříve dopaden a poputuje do vazby jako exemplární příklad toho, jak to může dopadnout.

Zdroj: gamingbible
Štítky: girl_fighter
Od léta 2021 redaktorem PLAYzone. Věnuji se hlavně Battle royale hře Call of Duty:Warzone a YouTube obsahu na internetu.