Přejít k hlavnímu obsahu

Stříbrný král pistolí manguss získává ocenění Top Shots, titul nejlepší akce 1. Tipsport COOL ligy

2. 6. 2021 | 14:04 Counter-Strike 2
Po každém hracím dni 1. Tipsport COOL ligy jste během celé základní části mohli hlasovat o nejlepší akci daného dne. Z deseti finalistů se poté určil celkový vítěz, a že bylo z čeho vybírat. Titul nejlepší individuální akce si nakonec vysloužil hráč týmu ENTERPRISE esports.
manguss
manguss
Zdroj: grafika PLAYzone

Mezi finalisty se z ENTERPRISE objevilo hned několik zástupců. Nakonec ale z celé ligy triumfoval ten, kdo byl zvolen v prvním kole. Šlo navíc o akci z prvního kola úplně prvního zápasu, jehož první mapa i díky této akci skončila debaklem 16:0. Robert 'manguss' Kasper proti týmu Sampi.Tipsport předvedl svůj fenomenální um s pistolkami, a stává se tak vítězem ocenění Top Shots. Úvodní kolo otevřel dvěma hlavami s Glockem, poté si vzal USP a formou clutche vystřílel i zbytek soupeřova týmu. Manguss patřil k důležitým pilířům individuálně zdatného týmu ENTERPRISE esports, který to nakonec dotáhl až ke druhému místu v celé soutěži.

 
Štítky: Top Shots, manguss
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.