Přejít k hlavnímu obsahu

Takhle má vypadat představení! Oblíbený streamer Hateris posílil Entropiq rolí z Okresního přeboru

23. 9. 2021 | 16:22 EA SPORTS FC 24 Přestup
Možná vůbec nejvíce progresivní tým v Česku se zase rozšiřuje. Entropiq se každným dnem posouvá dál a dál, a to ve všech ohledech. Nejnovější akvizicí se stal jeden z nejoblíbenějších FIFA streamerů a bavičů The Hateris.
The Hateris
The Hateris
Zdroj: Entropiq

Entropiq je špičková organizace s týmy v několika hrách. Proslaveni jsou především díky Counter-Striku, avšak své jméno mají třeba i ve FIFĚ. Klub sice propustil Huhnaka a Riijka, nicméně posílil o dvě kvalitní jména. K týmu se přidali Mario "MarioOoso99" Gumbrešt a Matěj "Matejs" Dunka, kteří okamžitě přinesli výsledky.

Tím ale snaha Entropiqu usadit se na poli FIFY nekončí. Nejnovější posilou se včera stal Tomáš "The Hateris" Rys, který má v Česku velkou podporu a je velmi populárním bavičem, díky čemuž má jednu z nejsemknutějších fanouškovských základen. Mnoho lidí jej zná z různých FIFA eventů, kde bývá většinou v roli komentátora. Mimo komentování je jeho náplní práce a koníčkem streamování, které ho provází společně s FIFOU už několik let. Hateris ve FIFĚ není kdovíjaký bůh, avšak každou víkendovku bojuje o Gold 1, takže rozhodně patří k nadprůměrným hráčům. Svými pikantními vtípky zřejmě uchvátil i EIQ, jenž ho vzali do týmu.

Zatímco Sampi mají z řad předních komentátorů pod sebou Koozyho, tak Hateris se přidal k Entropiq skupině Friends & Fellaz a bude plnit roli jakési spojky mezi EIQ a fanoušky, po boku jmen jako CzechCloud nebo Renne Dang. Entropiq si společně s Haterisem dokonce připravil speciální uvítací video, které se jim vskutku vyvedlo. Pro neználky, jedná se o napodobení jedné z populárních scén Okresního přeboru.

Štítky: The Hateris, Entropiq