Přejít k hlavnímu obsahu

Sampi.Tipsport dostali vyškoleno od Entropiq, eSuba zase jasně porazila ECLOT

4. 5. 2021 | 18:45 Counter-Strike 2
Sedm hracích kol zatím určilo jediný tým, který má jistý postup do vyřazovacích částí. Například Entropiq k této jistotě sice chybí jediný bod, i tak i jemu půjde v dnešním hracím dni o mnohé. Všichni dnešní aktéři totiž bojují o play-off a motivace bude u všech maximální. Oba duely slibují vysokou kvalitu a parádní atmosféru, tak přijďte své oblíbence podpořit živě na náš Twitch kanál.
1. Tipsport COOL liga
1. Tipsport COOL liga
Zdroj: grafika PLAYzone
Sampi.Tipsport vs. Entropiq
Pechyn  Česká republika
kinzo  Česká republika
queztone  Slovensko
nbqq  Česká republika
beryP  Česká republika

7:16
3:16

 Česká republika leckr
 Česká republika AJTT
 Česká republika capseN
 Česká republika HONES
 Česká republika MoriiSko

Sampi.Tipsport se potácejí se všelijakou formou, kdy úplně nenaplňují svůj potenciál a hledají se. Minule se proti ECLOT sice vytáhli se dvěma povedenými mapami, body však poslední dobou ztrácejí až příliš. Oproti tomu jsou Entropiq dosud stoprocentní, takže tento zápas nebyl tak vypjatým šlágrem, jak se mohlo v itineráři soutěže zdát před jejím začátkem. Entropiq ve všech dosavadních případech vyhráli 2:0 a také tady se drželi stejného plánu. Aktuální zmar Sampi potvrdilo počínání na vlastní mapě, kde získali pouze tři body. Zatímco Entropiq jsou opět v čele tabulky, tak Sampi.Tipsport budou o postup do play-off ještě bojovat v závěrečném kole.

ECLOT vs. eSuba
stinx  Česká republika
desty  Česká republika
Lastík  Česká republika
Majky  Česká republika
K1-FiDa  Česká republika

7:16
10:16

 Slovensko NIO
 Česká republika blogg1s
 Slovensko luko
 Slovensko jaro​​​​​
 Česká republika Valencio

Na straně ECLOT poprvé nastoupil starý známý K1-FiDa, který v této organizaci strávil opravdu dlouhé a úspěšné období. Do pozadí se totiž stáhl Mix. ECLOT nezažívají dobré období, ba naopak, až je s podivem, že nadále patří mezi hlavní uchazeče o poslední postupové místo do vyřazovací části. Vzhledem k tomuto faktu by stinx a spol. brali i jeden bod, jelikož eSuba vyhrává až na třetí mapě celkem pravidelně. Tenhle zápas byl ale opačným případem. Modrá krev hraje v čím dál větší pohodě a do série vstoupila drtivou výhrou strany 12:3. Uzavřít Nuke už nebyl takový problém, a ačkoliv na Infernu dali ECLOT více bodů, na výsledku 0:2 to nic nezměnilo.

Tipsport COOL liga
Tipsport COOL liga
Zdroj: grafika PLAYzone
Štítky: COOL CSGO liga
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.