Přejít k hlavnímu obsahu

Tmu Trios vyhozen z FNCS za nenávistný projev

16. 3. 2021 | 10:00 Fortnite
Tým Trios byl vyhozen z největšího turnaje ve Fortnite poté, co jeden z jejich členů napsal narážky na smrt samotnému kreativnímu řediteli Epic Games, Donaldu Mustardovi. Týmu bylo vyhození oznámeno e-mailem.
FNCS
FNCS
Zdroj: https://www.epicgames.com/fortnite/competitive/en-US/news/2021-and-chapter-2-season-5-fncs-details

FNCS je jeden z největších fortnite turnajů, které Epic Games pořádá, takže se není čemu divit, že se snaží zapojit co nejvíce lidí. Na severoamerickém regionu byl však jeden tým odstraněn z tohoto turnaje, protože jeden hráč z jejich týmu pobízel kreativního ředitele k sebevraždě.

Tým Trios měl následující tří hráče: Dictating, Userz a Wrigley. Wrigley na svém Twitteru označil již zmiňovaného Donalda a do příspěvku s jeho označením napsal něco, čeho později jistě litoval.

Wrigley
Wrigley
Zdroj: www.ginx.tv

Pár okamžiků po zveřejnění příspěvku Epic Games neváhal a okamžitě tým z turnaje odebral. To znamená, že tým Trios již nadále nemohou soutěži o svůj podíl z prize poolu 690 000 dolarů pro severoamerický region. Podle dostupných informací jim vyhození z turnaje poslal samotný admin na e-mail. Hlavní důvod byl porušení pravidel turnaje, kdy se hráč a tím pádem i celý tým dopustili nerespektování správce události.

Tournament Admin
Tournament Admin
Zdroj: www.ginx.tv
Zdroj: www.ginx.tv
Štítky: Fortnite turnaj