Přejít k hlavnímu obsahu

TopGaming se snaží oživit domácí scénu s R6 ligou

19. 5. 2020 | 18:44 Rainbow Six: Siege
S příchodem Valorantu se nad kompetitivními scénami menších FPS her začalo smrákat, ne každý to ale s první vlnou vzdal. Rainbow Six Siege si stále drží svou věrnou komunitu, která se nyní pokusí domácí dění společnými silami udržet při život za pomocí ligy na portálu TopGaming.
R6 Siege Liga
R6 Siege Liga

Teasery posledních dní na kanálech TopGamingu nakonec směřovaly směrem k Rainbow Six Siege, známý pořadatel turnajů se tak rozhodl jet vlastní cestou, na které nechce konkurovat na přesycených scénách, ale raději se pokusí udávat směr v jedné menší komunitě. Přímo do dlouhodobé soutěže si kromě "domácího" týmu Dark Tigers vysloužil tak trojlístek Online Vision Gaming, REViTAL Gaming a Cyber Gaming. Celkem bude ve hře 10 tisíc korun a o ty si může zahrát naprosto každý, protože zbylých šest místenek v lize si vyslouží týmy ze dvou otevřených kvalifikacích, které jsou na programu o dvou následujících sobotách, 23. a 30. května.

Více informací o R6 Siege lize najdete na stránkách organizátora, přihlásit se do první kvalifikace můžete zde. I my jsme totiž opravdu zvědaví na to, jaký bude o celé klání zájem a jak na tom domácí scéna nyní je.

Zdroj: topgaming.eu
Štítky: TopGaming
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.