Přejít k hlavnímu obsahu

Trust Fortnite je tady s červnovou sérií turnajů! Ukaž své schopnosti ve hře o 9 000 Kč už dnes

16. 6. 2021 | 15:00 Fortnite
Červen už má značnou část svých teplých dní za sebou a podobně to má i naše nejnvější série turnajů Trust Fortnite. Za sebou již máme dvě kvalifikace a dnes na příznivce 1v1 WarZone formátu čeká poslední možnost, jak se kvalifikovat do bojů o finanční výhry v hodnotě 9 000 Kč. Tak přijďte ukázat, že výhra by měla být právě vaše!
Trust Fortnite
Trust Fortnite
Zdroj: grafika PLAYzone

Milovníci Fortnite, důkladně si zkontrolujte svůj rozvrh a rozhodně si na dnešní podvečer nic neplánujte. Celý červen totiž probíhá ve znamení oblíbené turnajové série Trust Fortnite, která si tentokrát projde osvěžující změnou formátu z trojic na single. A nejinak je tomu i dnes. Namísto soupeření tříčlenných týmů je tak prostor pro svižnější akce zaměřené především na individuální výkon jednotlivců.

Trust Fortnite 1v1 ZoneWars odstartoval prvním kvalifikačním turnajem ve středu 2. června a za sebou už máme i kvalifikaci druhou. Dnes nás tedy čeká ta úplně poslední a jako klasicky se bude hrát na 5 vítězných kol. Do závěrečného finále, které se bude konat ve středu 23. června, dohromady postoupí ze všech tří kvalifikací 32 nejlepších hráčů. 

Harmonogram turnajové série:
Středa 2. června 17:00Trust Fortnite – 1. kvalifikace
Středa 9. června 17:00Trust Fortnite – 2. kvalifikace
Středa 16. června 17:00Trust Fortnite – 3. kvalifikace
Středa 23. června 17:00Trust Fortnite – finále

Kromě otestování vlastních schopností a limitů, či prožití opravdového kompetitivního zážitku z první ruky, jsou také samozřejmostí odměny. Ve hře bude prize pool v hodnotě 9 000 korun, který se rozdělí následovně: 

  • 1. místo: 5 000 Kč
  • 2. místo: 2 500 Kč
  • 3. místo: 1 500 Kč

Oblíbenou turnajovou Fortnite sérii vám přinášíme ve spolupráci se společností Trust a jejími produkty headset GXT 4371 Wardklávesnice GXT 860 Thura a myš GXT 160X, které můžete vyhrát v doprovodných soutěžích na sociálních sítích PLAYzone. Takže nezapomeňte bedlivě sledovat naše příspěvky, máte totiž jedinečnou příležitost si odnést jednu z těchto parádních periferií!

Trust Fortnite, první kvalifikace
Trust Fortnite, první kvalifikace
Foto: grafika PLAYzone
Štítky: Trust