Přejít k hlavnímu obsahu

Twitch streamer Zayn byl zabanován pár hodin poté, co po dvou letech dostal unban

13. 5. 2021 | 09:54 Twitch.tv
Profesionální hráč hry Fortnite, Zayn, byl po dvou letech odbanován na Twitchi. jeho radost byla však natolik velká, že po návratu na streamovací scénu po 2 letech dostal znovu ban. Díkybohu pro Zayna není ban trvalý, ale pouze na 24 hodin. Vrátit se tedy může již dnes.
Zaynszns opětovný ban po 2 letech
Zaynszns opětovný ban po 2 letech
Zdroj: Fortnite x Twitch

Bývalý profesionál a streamer hry Fortnite dostal v roce 2019 permanentní ban za vyhýbání se, či obcházení pozastavení jeho kanálu. 11. května 2021 mu však byl trvalý zákaz odstraněn z jeho Twitch účtu. Zayn na nic nečekal a ihned po obdržení této radostné zprávy začal opět streamovat. Jakmile streamování ukončil, byl po necelých 12 hodinách jeho účet znovu zablokován.

Důvod nového zablokování jeho účtu rozhodně nebyl pokus o překonání rekordu nejrychlejšího opakovaného zablokování, i když se to tak tváří. Důvodem jeho banu je nejspíše to, že na streamu říkal slovo "virgin", které je na Twitchi z ne až tak úplně pochopitelných důvodů zakázané. Zayn od Twitche ale, jak už je na této platformě zvykem, nedostal přesný důvod zákazu. Fanoušci spekulují, zda byl ban za slovo "virgin", či za jeho sázky o 1v1, kvůli kterým měl kontroverze již v minulosti v roce 2019.

Nazývat někoho "virgin" si však Twitch může vyložit jako obtěžování, je tedy možné, že to bylo právě za tohle. Naštěstí pro Zayna je ban pouze na 24 hodin, již dnes se tedy může vrátit na streamovací scénu. Zayn věří, že už žádný přešlap neudělá a na Twitchi tentokrát zůstane déle, než jeden den. No a my mu rozhodně fandíme!

Zdroj: www.ginx.tv
Štítky: Zayn