Přejít k hlavnímu obsahu

První část turnaje splněna! SINNERS postupují do play-off o postup na BLAST Premier

10. 9. 2021 | 19:01 Counter-Strike 2 Reportáž
Víkendová bitva s názvem TWR Eastern European Masters startuje skupinou A, které patří celý páteční večer. Celkem se fanoušci CS:GO mohou těšit na pět zápasů, naši SINNERS se mohou představit až třikrát. Pro postup dále je potřeba zvítězit dvakrát, jestli s jednou prohrou nebo bez ní, ovlivní pouze nasazení do play-off.
SINNERS vs. Nexus Gaming
SINNERS vs. Nexus Gaming
Zdroj: The War Room / PLAYzone

TWR Eastern European Masters vypukne skupinou A, kde je největším favoritem český tým SINNERS Esports. Nexus Gaming a Budapest Five se nachází na přelomu osmé a deváté světové desítky, mohli by tedy našeho zástupce potrápit, to ale až ve 2. kole, protože vše vykopne zápas proti izraelským outsiderům NOM esports. Od 17:00 se postupně hraje pět BO1 zápasů, které určí osud celého tohoto kvarteta. Totéž proběhne v sobotu u skupiny B s Entropiq Prague, neděle pak patří play-off. Turnajem vás vzhledem ke dvojnásobné české účasti bude provázet i náš stream, za mikrofonem budou všechny tři dny připraveni Joshua a huhy. Ve hře je postup na velkolepý turnaj BLAST Premier Fall Showdown, takže si cestu elitních českých týmů určitě nenechte ujít!

UPDATE: SINNERS vyšel parádně vstup do úvodního zápasu dne, kde izraelské NOM esports deklasovali za CT na Mirage poměrem 13:2, a to soupeři vyhráli pistolky. Obrana sice vycházela dobře také Izraelcům, více než sedm bodů ale nezískali a český celek věděl, že si zahraje o postup. Jejich soupeřem se stal tým Nexus Gaming, který podobně jednoduše na stejné mapě udolal Budapest Five. Co ale osud nechtěl, mapa o první postupový slot sice byla konečně jiná, ale zápas byl ještě jednoznačnější. SINNERS se za CT stranu na Overpassu prezentovali neskutečně dominantně a Rumuni jen těžko hledali skuliny. Po jasné výhře 16:2 tak hříšníky čeká nedělní play-off. Nezapomeňte ale, že se na vás těšíme také v sobotu, kdy se odehraje skupina B za účasti Entropiq Prague.

Program pátečního dne:

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.