Přejít k hlavnímu obsahu

Tým eKoVy představuje novou sestavu v sekci Wild Rift

4. 5. 2021 | 09:00 Wild Rift
Tým eKoVy představuje svoji novou sestavu v sekci Wild Rift. Těšit se můžeme na velká jména a v článku níže si je představíme. Organizace eKoVy se s novou finální sestavou bude pokoušet ovládnout celé MČR a rozvíjet své jméno i v celé Evropě. O týmu se rozpovídal
WR - nová sekce
WR - nová sekce
Zdroj: e-mail

Samotný tým vznikl už v únoru, bohužel se ale několikrát změnila sestava, ať už kvůli nedostatku času či kvůli osobním důvodům. Aktuální sestava funguje už přes 2 týdny a nejnovějším přírůstkem do rodiny je BadGuyMike.

Ještě s původní sestavou tým odehrál svůj první evropský turnaj Nice Cactus po boku týmů jako Trovo Nova, Team Queso nebo NAVI. Zde sice eKoVy bohužel vypadli hned ve druhém kole, kde narazili na Challengery, nenechali se tím ale rozhodit a  po turnaji začali opět plně trénovat a během pár týdnů po turnaji objevili PLAYzone kvalifikací na MČR, kde rozhodně nemohli chybět.

Tým má za sebou 3 kvalifikace a jedno měsíční finále. Ve 3 kvalifikacích pokaždé postoupili ze skupiny na 1. místě, ale v play-off už tolik štěstí neměli, jelikož narazili na dva vítěze kvalifikace a 2 týmy vedoucích příček celého turnaje. Ve finálové skupině dokázali prolomit prokletí a vedoucí tým celého turnaje, i celkového měsíčního turnaje, ve skupině porazit. I přesto se jim nepodařilo postoupit kvůli pravidlu nejrychlejšího odehraného zápasu. Po 3 týdnech to v týmu vypadá na finální sestavu, se kterou se budou pokoušet vyhrát celé MČR a dělat dobré jméno organizaci i v Evropě.

"Nyní jsme dokompletovali hattrick v mobilních hrách s velkým potenciálem a klukům z Wild Rift budeme držet palce, aby se objevovali na turnajích co nejvýše. Jsme velmi rádi, že se tato sestava bude objevovat v našich barvách, jelikož v hráčích vidíme tým, který dokáže táhnout za jeden provaz a to je jeden ze základních stavebních kamenů úspěchu," vyjádřila se společnost k jejich vizi do budoucna.

Představení jednotlivých členů týmu

Jakub „Sp1ra“ Spirek, support
Ahoj, moje jméno je Jakub, je mi 25 let a pocházím z města Vimperk. Mimo her jsem se věnoval celkem dlouho fotbalu a basketbalu, ve kterých jsem byl docela úspěšný, nadále jsem se věnoval atletice, se všemi těmito sporty jsem však skončil a začal jsem se věnovat spíše hraní, práci a své přítelkyni, se kterou mám 4 leté dítě. Tohle bylo vše z mého osobního života, teďka přejdeme spíše na ten herní, ten bude trošku bohatší.

Od svých 12 let jsem hrál hru Crossfire, kde jsem si držel titul nejlepšího hráče CZ/SK scény, se svým týmem jsme hráli i evropské ESL turnaje, po rozpadu našeho týmu jsme se přesunuli na League of Legends, které hraju od S1, zde jsme hráli turnaje pořádané PLAyzone proti nejlepším týmům v ČR. Po LOL jsem začal hrát Hearthstone, který jsem hrál spíše pro zábavu. Do nedávna jsem se věnoval hře Call Of Duty: mobile, kde jsem byl kapitán i hráč našeho týmu, zde jsme se kvalifikovali na Mistrovství světa a pravidelně jsme hráli evropské turnaje. Po vydání hry Wild Rift jsem s COD skončil a začal jsem se plně věnovat této hře, 7. března jsem vstoupil do Teamu Endurance a s většinou kluků hraji do dnes, po pár turnajích jsme zkontaktovali právě tým eKoVy, kteří s přijetím našeho týmu pod jejich křídla souhlasili a my za tuto příležitost děkujeme a budeme se snažit podávat co nejlepší výsledky.

David „D3jv“ Hrnčiar, manažer
Ahoj, moje jméno je David, je mi 18 let a pocházím z Loun. Od svých 7 let se věnuji fotbalu na divizní úrovni, ve kterém pokračuji až doteď. Po fotbale se věnuji futsalu, kde hraji 1. dorosteneckou futsalovou ligu, ve které jsme skončili tento rok na 2. místě. Věnuji se i dalším sportům, které hraju spíše rekreačně s kamarády. Po sportech se nadále věnuji své přítelkyni a zde klukům v týmu, kterým se snažím udělat v týmu co největší komfort. Domlouvám turnaje, scrimmy apod.

Začínal jsem se hrou Vainglory, kterou jsem hrál 3 roky, v této hře jsem byl 2x na MČR, jednou z toho bylo 2. místo a jednou 3., poté jsem dostal nabídku od eSuby, kterou jsem reprezentoval něco přes půl roku, bohužel se ale tato hra a tím pádem i náš tým celkově rozpadl. Po Vainglory jsem hrál nějakou chvíli Mobile Legends, tato hra mě ale moc nechytla, takže jsem s ní taky brzo skončil. Nadále hraji FIFU, ale tu hraji jen rekreačně, protože mě fotbal baví. Poté vyšla hra Wild Rift, kterou hraji od samého začátku. Ze začátku jsem působil asi ve 2 týmech, ale ty se po nějaké době rozpadly, tak mě napadlo, že si založím svůj vlastní tým. V našem týmu se stalo hodně změn a jsem rád, že se tato sestava ustálila. Po pár turnajích mě napadlo, že bych mohl oslovit tým eKoVy. Jsem moc rád, že  eKoVy souhlasili, a nyní můžeme jejich barvy reprezentovat a doufám, že se klukům bude dařit a budeme dělat co nejlepší výsledky tady u nás a i v Evropě.
 

Jakub " Vondrusino" Vondráček, jungler
Ahoj, moje jméno je Jakub, pocházím z města Žatec, ale od 3 let žiju v Lounech. Mám 22 let, už od mala se věnuji fotbalu, ale hry jsou dlouhodobě mým koníčkem. Od svých 13 let jsem asi do 17 hrál League of Legends a od 15 hraju Fifu, ve které jsem měl taktéž větší úspěchy. Téměř v každém registrovaném zápase se mi dařilo, což považuji za úspěch. Podařilo se mi dostat například do online finále CZC.cz iSport ligy #1, kde jsem v prvním kole narazil na dnešního hráče AC Sparta Praha Johnyho a ačkoliv jsem tento zápas prohrál, můj postup byl stále obdivuhodný. Další 2 roky jsem hrál PUBGM. Momentálně se věnuji hře Wild Rift, kterou hraju úplně od prvního dne, co hra vyšla, ze začátku jsem hrál 4fun, ale po nějaké době mě oslovil Team Endurance a to byl přesně ten zvrat, kdy jsem si řekl, že to s touto hrou zkusím profesionálně. Jsem velmi rád, že nás organizace eKoVy bere pod svá křídla a budu doufat, že se nám bude dařit a budeme podávat co nejlepší výsledky.

Alan „Broxy“ Vatras, midlaner
Ahoj, moje jméno je Alan, žiju ve městě Frýdek-Místek a studuji ve Frenštátě pod Radhoštěm, obor elektrotechnik. Jako malý jsem hrával 3 roky házenou. V roce 2015 jsem začal hrát hru League of Legends, která ačkoliv mě nesmírně bavila, nebylo to ono a s hrou jsem po nějaké době přestal. Teď v prosinci roku 2020 vyšla hra League of Legends: Wild Rift, která mě nesmírně chytla a mám v plánu ji hrát s týmem na vyšší úrovni. Jsem rád, že nás zrovna tým eKoVy vzal pod svoje křídla, je to pro mě veliká motivace a dává mi to mnohem větší chuť se zlepšovat.

Martin "Snooky" Janus, ADC
Jmenuji se Martin, je mi 18 let a bydlím ve vesnici Bludov. Jako malý jsem většinu volného času věnoval radši videohrám (cs 1.6, wowko atd.) než jakýmkoliv fyzickým aktivitám. V pozdějších letech jsem dělal volnočasově 2 roky lukostřelbu. V roce 2016 jsem začal hrát mobilní mobu Vainglory, které jsem se 2 roky věnoval kompetitivně, hrál jsem v týmu HexCom, se kterým jsem se probojoval až na MČR. Poté hra bohužel zanikla a já skončil. Hru Wild Rift jsem vyhlížel už dlouho předem a věděl jsem, že zde své zkušenosti z oblasti mobilních MOBA her využiju. V týmu jsem už jednou působil, ale poté jsem byl nahrazen jiným hráčem, nyní jsem v plné síle zpátky a budu doufat, že s týmem eKoVy budeme předvádět co nejlepší výsledky.
 

Tình „BadGuyMike“ Lê Đức, TOP laner
Ahoj, moje jméno je Tình, je mi 28 let. Od mala jsem vyrůstal ve Vietnamu, momentálně pobývám v Česku a nebo ve Švýcarsku, kde také pracuji. Mimo her se věnuji také podnikání a své manželce. Mám bohaté zkušenosti s League of Legends, kde jsem působil od S0 do S7 a co se týká mobilních her, tak mezi ně patří Mobile Legends nebo TFT, díky League of Legends a Mobile Legends jsem se dostal i do hry Wild Rift, kterou hraji od prvního dne co hra vyšla. Momentálně jsem čerstvým členem týmu eKoVy a budu se snažit s týmem urvat co nejlepší výsledky.

Nám nezbývá, než nové sestavě popřát co nejvíce úspěchů, které budeme se zájmem sledovat.