Přejít k hlavnímu obsahu

UFC fighter David Dvořák se zapotil proti queztonovi. Nebo tomu bylo naopak?!

28. 4. 2021 | 13:36 Counter-Strike 2
Co mají společného nadějný MMA bojovník v muší váze David Dvořák, CS:GO, čtyřnásobný mistr ČR queztone a gaming house profesionálního týmu? Možná více, než by se na první pohled mohlo zdát! Důkladná herní i silová rozcvička obou aktérů, krátká slovní přestřelka a jde se na věc.
queztone vs. Dvořák
queztone vs. Dvořák
Zdroj: Sampi.Tipsport

Gaming house týmu Sampi.Tipsport se nachází v Tuchoměřicích, má rozlohu 538 m² a kromě herních místnosti v něm najdete také prostornou a skvěle vybavenou posilovnu pro udržení dobré fyzické formy hráčů. Při tréninku jim pomáhá speciální poradce, který dohlíží na správnost cviků, aby se předešlo riziku zranění. Organizaci tak napadlo oslovit profesionálního fightera Davida Dvořáka, který už se ukázal třeba i v roli komentátora. Tentokrát se však přímo zapojil, jeho parťákem mu byl Richard 'queztone' Strnátko. Podobnou výzvu nedávno nabídli Entropiq, jejichž ambasadorem je Makhmud Muradov, tady se ale vše rozdělilo do dvou částí.

Dvořák a queztone se nejprve utkali 1 proti 1 v CS:GO, kde je asi jasné, kdo měl navrch. I přesto šlo ale pro oba aktéry o fajn odpočinkovou zábavu. Následně se však přešlo do zmíněné posilovny, kde si zkušený bojovník vzal na paškál profesionálního hráče ve své disciplíně. Jaký přínos to mělo, můžete zhodnotit sami ve videu.

„Jsem moc rád, že jsem díky svému sponzorovi mohl poprvé nahlédnout do toho, jak funguje profesionální esportová organizace a zahrát si se špičkovým hráčem hru CS:GO. V Sampi.Tipsport jsem viděl hlavně perfektní zázemí, kde nechybí ani skvěle vybavená posilovna. Snad lidé ze Sampi.Tipsport pochytili i něco z technik MMA. Podle mého výkonu to zatím na profesionální esportovou kariéru nevypadá, ale byla to skvělá zkušenost! Teď už ale i v mysli mířím do Vegas, kde mě čeká již za měsíc důležitý zápas v UFC,“ pochvaluje si David Dvořák.

„David je velký sympaťák a jsme moc rádi, že se mu u nás líbilo. Dostal poprvé šanci zahrát si CS:GO proti profesionálnímu hráči, který se v tom pohybuje zhruba stejně tak dlouho, jako on v MMA. Procesy mentální přípravy jsou před důležitými zápasy v podstatě stejné, proto si David s queztonem rozuměli ve všech směrech. David byl také ctěným hostem našeho podcastu, ve kterém svůj pozitivní vztah k esportu výborně vykreslil. Doufáme, že se naše cesty nestřetly naposledy a budeme mu držet palce v UFC,“ doplňuje COO týmu Jakub Faul.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.