Přejít k hlavnímu obsahu

Ukaž se domácí scéně! Komunitní turnaj startuje už v 18:00

20. 10. 2021 | 15:02 VALORANT Turnaj
Pokud jste se do domácí Valorant scény ještě nezapojili, tak právě nový turnaj DEV1S Community Nightcup vám to umožní! Navíc kromě vyzkoušení svých schopností a zábavy s kamarády budete moct vyhrát nějaké ty ceny. Speciálně se bavíme o herních brýlích, Mouse Bungee, tričkách a slevových kuponech. Tak na co váháš? Místo je zde pro naprosto každého!
Komunitní turnaj ve Valorantu je tady!
Komunitní turnaj ve Valorantu je tady!
Zdroj: DEV1S

Valorant je tady s námi už nějakou dobu, ale tak nějak nám tady chyběly pořádné komunitní turnaje, kde by se ty nejlepší talenty z domácí scény mohly ukázat. To všechno se už brzy ovšem změní, protože Bobys a DEV1S si pro vás připravili Valorant Community Nightcup, který se uskuteční 20. října od 18:00. Kromě již zmíněné šance na sebe ukázat a užít si kvalitní hry proti ostatním hráčům, se bude hrát o několik hodnotných odměn.

PLAYzone
PLAYzone
Foto: PLAYzone

Všechny odměny jsou do soutěže věnovány společností DEV1S, která se kromě herních brýlí začíná soustředit také na ostatní periferie pro všechny hráče. Takže kromě klasické odměny v podobě herních brýlí si můžete z turnaje také odnést držák na myšku Bungee, tričko s motivem DEV1S a také nějaké ty slevové kupóny na nákup herních brýlí.

Celý turnaj bude bobyss streamovat na svém twitch kanále, spolu s ním se komentování ujme i Extender

DEV1S
DEV1S
Foto: DEV1S
Štítky: DEV1S
Slyšel jsi něco o změnách na profesionální scéně? Tak v tom případě jsem o nich slyšel už dva týdny předtím. V PLAYzone jsem od jara roku 2021 a momentálně mám za sebou něco okolo 450 článků. Kromě žurnalistiky také spravuji sociální sítě, prostě kompletní univerzál.