Přejít k hlavnímu obsahu

Upgrade výkonu: Acer zvyšuje grafický výkon modelů Predator a Nitro

23. 7. 2021 | 08:00 Všechny hry
Společnost Acer zvyšuje maximální grafický výkon (MGP) u vybraných modelů Predator a Nitro, které jsou vybaveny grafickým procesorem NVIDIA® řady RTX 30. Díky této aktualizaci se zákazníci mohou těšit na vyšší grafický výkon.
Acer zvyšuje grafický výkon modelů Predator a Nitro
Acer zvyšuje grafický výkon modelů Predator a Nitro
Zdroj: Acer

Noví zákazníci i stávající uživatelé mnoha modelů Predator a Nitro se nyní mohou těšit na zvýšení výkonu. Společnost Acer zvyšuje MGP téměř u všech zařízení a notebooků řady Predator a Nitro, které využívají na grafické procesory Nvidia® RTX 30. Aktualizace systémů BIOS a vBIOS umožňuje zvýšit MGP až o 30 W u kompatibilních zařízení Predator a až o 15 W u kompatibilních produktů Nitro.

Společnost Acer neustále inovuje a zdokonaluje konstrukční proces, aby mohla zákazníkům neustále nabízet produkty s nejlepším možným výkonem a dlouhou životností. „Naším požadavkem na herní hardware je nabídnout rovnováhu mezi nejlepším možným procesorovým a grafickým výkonem a co nejmenším objemem a vysokou odolností. Tento neustálý přístup k inovacím znamená, že můžeme předávat výhody zvýšeného grafického výkonu jak novým zákazníkům s nejnovějšími modely, tak stávajícím uživatelům pomocí aktualizace systému BIOS,“ řekl Lubomír Perůtka, Product Business Unit Manager Acer Czech Republic.

Ti, kdo si zakoupí nejnovější modely, budou automaticky těžit z vyššího grafického výkonu. U stávajících modelů jsou aktualizace k dispozici ke stažení na servisní webové stránce společnosti Acer www.acer.cz a stačí je nainstalovat, aby se aktivoval vyšší výkon MGP. Informaci o maximálním grafickém výkonu (MGP) najdete na webu Acer.cz ve specifikaci konkrétního modelu, v sekci Grafika.

Cena a dostupnost

Celá řada herních produktů Acer Nitro a Predator je nyní v Česku k dispozici.

Štítky: acer