Přejít k hlavnímu obsahu

Už dnes začíná třetí kvalifikace na Guseppe MČR Tour. Místo na MČR a finanční odměna na tebe čekají!

9. 10. 2021 | 12:00 League of Legends Preview
Pokud jste se ještě nestihli zapojit do kvalifikací na MČR v League of Legends, tak je ten nejvyšší čas. Třetí a předposlední kvalifikace v rámci třetí zastávky Guseppe MČR Tour začíná už v sobotu a není na co čekat. Ve finálové části zůstávají pouze poslední čtyři volná místa, takže neváhej a zapoj se do kvalifikace, třeba možná ty budeš dalším Humanoidem nebo Carzzym!
3. Kvalifikace
3. Kvalifikace
Zdroj: mcrpc.cz

Další týden, další šance na kvalifikaci na MČR. Tentokrát už ovšem jde téměř o vše, protože třetí kvalifikace je také tou předposlední v rámci poslední zastávky Guseppe MČR Tour. Své místa si zatím vybojovaly týmy Dynamo Eclot, NDGU eSports, Cryptova a Brute Talents, kteří zde čekají na své další čtyři vyzyvatele. Dvě místa jsou už tuto sobotu od 14:00 ve hře, tak neváhej a zapoj se kliknutím na banner, nebo kvalifikaci níže.

Guseppe MČR Tour
Guseppe MČR Tour
Foto: mcrpc.cz

Jediné, co ti stačí, je tým (parta kamarádů postačí), chuť vyhrávat a samozřejmě alespoň nějaký skill, se kterým zvládne konkurovat ostatním týmům. Začíná se už ve 14:00 a jako už je tradicí, tak i tentokrát se bude rozdávat 5 000 Kč vítězi. Takže pokud si chceš zahrát a ukázat na sebe před těmi největšími organizacemi v České republice, tak tenhle turnaj je přesně pro tebe!

Harmonogram 3. zastávky Guseppe MČR Tour:
Sobota 25. září 14:001. kvalifikace
Sobota 2. října 14:002. kvalifikace
Sobota 9. října 14:003. kvalifikace
Sobota 16. října 14:004. kvalifikace
Po-út 18. a 19. říjnaFinále
Guseppe
Guseppe
Foto: mcrpc.cz
Štítky: Guseppe, MČR
Slyšel jsi něco o změnách na profesionální scéně? Tak v tom případě jsem o nich slyšel už dva týdny předtím. V PLAYzone jsem od jara roku 2021 a momentálně mám za sebou něco okolo 450 článků. Kromě žurnalistiky také spravuji sociální sítě, prostě kompletní univerzál.