Přejít k hlavnímu obsahu

V4 Festival: ENTERPRISE prohrávají s Entropiqem a ve čtvrtfinále zítra vyzvou Gambit

18. 11. 2021 | 19:33 Counter-Strike 2 Live coverage
V4 Future Sports Festival pokračuje pátým dnem, který uzavře skupinovou fázi a nasměruje týmy do play-off. Již před čtvrtečním programem sice už známe šestici účastníků vyřazovacích bojů, stále jsou ale ve hře dvě místenky přímo do semifinále. A o jednu z nich se poperou také naši ENTERPRISE!
ENTERPRISE
ENTERPRISE
Zdroj: HLTV.org

Úvodní fáze V4 Future Sports Festivalu dopadla pro CZ/SK zástupce parádně, v hlavní části už to tak dokonalé nebylo. eSuba na první mapě trápila Gambit, ale nakonec se s turnajem rozloučila po dvou prohrách. Stejný osud potkal také SINNERS, kteří bohužel nenaplnili naděje, jež do nich byly pro tento turnaj vkládány. ENTERPRISE ale oproti tomu již dříve porazili Movistar Riders a vrcholná část třetího ročníku V4 jim neuteče!

Po prvním úspěšném zápase ve skupině celou tuhle část turnaje ENTERPRISE uzavřou zápasem proti druhému nejvýše postavenému týmu v HLTV žebříčku, shodou okolností české organizaci Entropiq. Kdo v tomhle zápase uspěje, ten se podívá přímo do semifinále a má jistých 20 tisíc euro, tedy krásný půlmilion korun. Důležitý je také faktor nasazení do pavouka, protože poražený tým se ve čtvrtfinále postaví největšímu favoritovi na titul, aktuálně třetímu nejlepšímu týmu světa Gambit. Vítěz naopak bude čekat na lepšího ze dvojice Fiend vs. Movistar Riders, což zní o poznání přívětivěji. ENTERPRISE to nebudou mít lehké, ale určitě se o to poperou!

V4 Future Sports Festival
V4 Festival: skupina A
  Rusko Gambit9      
 Středa 10:00   Bulharsko Fiend0   
  Bulharsko Fiend16      
    Čtvrtek 13:00   Německo BIG 
  Německo BIG16      
 Středa 11:15   Německo BIG2   
  Česká republika eSuba10     Bulharsko Fiend 
         
     Rusko Gambit2   
    Středa 15:00   Rusko Gambit 
     Česká republika eSuba0   
V4 Festival: skupina B
  Rusko Entropiq16      
 Středa 12:30   Rusko Entropiq2   
  Česká republika SINNERS2      
    Čtvrtek 16:30   Rusko Entropiq 
  Španělsko Movistar Riders11      
 Středa 13:45   Slovensko ENTEPRISE1   
  Slovensko ENTEPRISE16     Slovensko ENTERPRISE 
         
     Česká republika SINNERS0   
    Středa 18:30   Španělsko Movistar Riders 
     Španělsko Movistar Riders2   
MČR lístky
MČR lístky
Zdroj: PLAYzone
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.