Přejít k hlavnímu obsahu

VALORANT vstupuje do nového aktu. Nabídne nový Battle Pass a mapu

6. 9. 2021 | 12:20 VALORANT Update hry
Léto pomalu končí, a tak je na čase přivítat druhý akt třetí epizody. V něm se hráči dočkají nového Battle Passu. Vůbec poprvé bude obsahovat nový skin na zbraně Phantom, Vandal a Operator. Zároveň se hráči mohou těšit na sedmou mapu, kterou vývojáři z Riot Games přidávají do hry. Půjde o první mapu, která bude obsahovat interaktivní objekty.
Reflection
Reflection
Zdroj: Riot Games

Nový Battle Pass obsahuje hráčské karty, gun buddies, spreje a skiny zbraní. Ti, kteří chtějí více odměn a nejenom ty obsažené v bezplatné verzi, si mohou Battle Pass zakoupit. Jeho cena bude 1000 Valorant pointů.

Mapa plná kontrastů

Nová mapa Fracture se vyznačuje svým tvarem připomínajícím písmeno H. Na obou stranách se hráči setkají s různými typy prostředí. Na jedné straně se rozprostírá poušť, na které se opuštěná zařízení pomalu rozpadají. Ta druhá je ale plná života s všudypřítomným bohatým listím. Z něj se pak snadno hráči dostanou do vědecké laboratoře. Level Designer Joe Lansford odhalil jednu zajímavost: „Částečně jsem se inspiroval Bitvou o Helmův žleb. Když skřeti rozbíjejí brány, Aragorn a Théoden proti nim vyjedou „Do zloby, do zkázy a do rudého úsvitu!“. Gandalf a rohanští jezdci se pak řítí dolů z hor z druhé strany. Když jste v obraně a hráči ze stran A i B tlačí, vždy se mi vybaví tento moment.“ Mapa Fracture také vůbec poprvé zahrne i interaktivní objekty.

Známe zbraně v novém

Nový Battle Pass je první, který obsahuje skiny ke zbraním Phantom, Vandal a Operator. Sada skinů Artisan a Varnish působí luxusním dojmem. Jako by byly zbraně vyrobeny z velmi drahých materiálů. Naproti tomu sada Nitro vyniká zářivým grafickým designem. Nové doplňky zase narážejí na oblíbené komunitní vtipy a známá meme.

„Follow Me Buddy je pravděpodobně nejlepší gun buddy, kterého jsme kdy do Battle Passu vložili. Určitě mu věnujte pozornost. Karta Versus // Phoenix + Phoenix je skvělá volba pro přidání, neboť navazuje na videa, která jsme vydali před několika měsíci. Trošku jsme to už naznačili v minulém Battle Passu prostřednictvím karty Broken Mirrors,“ říká Senior Producer Preeti Khanolkar.

Nový akt startuje od 8. září. Připravte se na nové souboje ve velkém stylu!

Štítky: Valorant update
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.