Přejít k hlavnímu obsahu

Volný večer? spajKK dnes začal streamovat, chce být live co nejdéle

28. 9. 2021 | 20:06 Twitch.tv Twitch
Komentátor, streamer a bývalý profesionální hráč spajKK si možná připíše rekord za nejdéle trvající česko-slovenské vysílání na Twitchi. Rozhodl se totiž rozjet vlastní subathon. O délce streamu přitom rozhodují sami diváci, protože za každý odběr, který spajKK obdrží, svůj stream prodlouží o hodinu.
spajKK
spajKK
Zdroj: osobní archiv

Martin "spajKK" Beneš, který se věnuje streamování na Twitchi a občasnému komentování, se rozhodl pro další šílenost. Dnes, 28. září, odstartoval pokus o rekord. Nejedná se o nic menšího, než nejdelší čas strávený na česko-slovenském Twitchi živě. Subathon, jak již název napovídá, je takový maraton na odběratele. Za každý odběr, co streamer dostane, své vysílání prodlouží o hodinu. Krom obstarání zábavy bylo důvodem streamu i vydání nové RPG hry od Amazonu, New Worlds, které v 8 ráno i s Martinovým streamem odstartovalo.

V době, kdy píšeme tento článek, má spajKK odvysíláno přes 12 hodin v kuse a sleduje ho 955 lidí. Na streamu se podle Twitchtrackeru zastavilo nejvíce 1982 lidí a z celého streamu zatím dostal 192 followerů. Zatím mu přibylo něco přes 300 subů a odpočet času, jak dlouho ještě stream poběží, je nastavený na 29 hodin.

Zdalipak tu budeme mít českého Ludwiga je záhadou. Pokud nevíte, kdo Ludwig je, v březnu se stal nejodebíranějším streamerem na Twitchi a také pořádal subathon, kdy streamoval od 14. března do 14. dubna v kuse. Za tu dobu si vydělal takřka 1,5 milionu dolarů. SpajKKovi přejeme to samé a uvidíme, jestli se také udrží měsíc.

Štítky: Spajkk, subathon, Twitch
Od léta 2021 redaktorem PLAYzone. Věnuji se hlavně Battle royale hře Call of Duty:Warzone a YouTube obsahu na internetu.