Přejít k hlavnímu obsahu

Ze skupiny F postupují největší favorité. Jak vypadal celý hrací den?

3. 11. 2021 | 21:04 EA SPORTS FC 24 Live coverage
Logitech COOL Liga dnešním dnem pokračuje a po napínavých soubojích ve skupině E nás čeká ta pravá skupina smrti, kde na sebe narazí DRMi10, T9Laky, Caster a Matejs. Zároveň můžeme tyto zápasy brát za jakési srovnání klasických klubů FC Viktoria Plzeň a AC Sparta Praha proti dvěma esportovým organizacím – Cryptova a Entropiq. První zápas skupiny F začíná v 17:00!
Skupina F
Skupina F
Zdroj: PLAYzone

Emerickson z AC Sparta Praha a Kobby88 z SK Slavia Praha si své místo do dalšího kola Logitech COOL ligy během pondělního večera vysloužili a nyní je na čase zjistit další dva postupující, tentokrát ze skupiny F. Během prvního duelu dne na sebe narazí Emericksonův spoluhráč hájící barvy AC Sparta Praha s přezdívkou Caster. Proti němu nastoupí zástupce úspěšné organizace Entropiq Matejs. V druhém zápase na sebe narazí dvě velká jména domácí scény a to konkrétně T9Laky z Viktorie Plzeň a DRMi10, který před touto sezónou přešel ze Slavie Praha do ostravské organizace Cryptova. Všechno uvidíte živě na našem twitch kanále PLAYzoneCZ od 17:00, tak se nezapomeňte zastavit. Průběžné výsledky se rovněž dozvíte v tomto článku.

Prvním postupujícím ze skupiny smrti se stává zástupce FC Viktoria Plzeň T9Laky. Zvládl si v prvním duelu dne naprosto famózně poradit s DRMim a následně v rozhodujícím zápase o postup do play-off zvládl udolat skvěle hrajícího Matejse. Druhým postupujícím se stává DRMi10, který zvládl po prvním nepovedeném zápase otočit svoje šance a ve dvou po sobě jdoucích sériích porazil Castera a Matejse. Další kolo Logitech COOL ligy je na plánu příští pondělí 8. listopadu a čeká nás další pořádná show mezi těmi nejlepšími hráči domácí FIFA scény. 

Skupina F
 Caster1      
    Matejs2   
 Matejs3      
       T9Laky 
 T9Laky9      
    T9Laky4   
 DRMi102      
         
     Matejs3   
 Caster3    DRMi10 
    DRMi106   
 DRMi104      
Štítky: FIFA COOL liga
Slyšel jsi něco o změnách na profesionální scéně? Tak v tom případě jsem o nich slyšel už dva týdny předtím. V PLAYzone jsem od jara roku 2021 a momentálně mám za sebou něco okolo 450 článků. Kromě žurnalistiky také spravuji sociální sítě, prostě kompletní univerzál.