Přejít k hlavnímu obsahu

Zero Two se stávají vítězem předposlední kvalifikace v rámci první zastávky Guseppe MČR Tour!

30. 5. 2021 | 08:00 League of Legends
Třetí kvalifikace Guseppe MČR Tour začala v 16:00 a byť se tentokrát hrálo v menším počtu, tak naopak kvalita týmů byla vyšší. Na vítěze čekali ve finálové části týmy ECLOT Academy a DANGER WARNING ACHTUNG, kteří se dokázali probojovat přes první dvě kvalifikace a také zde uvítáme čtveřici pozvaných týmů, kterými jsou: eSuba, Inside Games, Vikingekrig Esports a SINNERS
Třetí kvalifikace Guseppe MČR Tour se uskuteční již dnes od 16:00
Třetí kvalifikace Guseppe MČR Tour se uskuteční již dnes od 16:00
Zdroj: mcrpc.cz

Po předposlední kvalifikaci Guseppe MČR Tour známe dalšího postupujícího. K týmům ECLOT Academy a DANGER WARNING ACHTUNG se přidává celek Zero Two. Právě tyto borce můžeme znát z mezinárodní scény, na které se předvedli v turnaji University Esports Masters. Zde se utkali proti ostatním evropským vysokým školám a rozhodně neudělali naší zemi ostudu. Postoupili ze své skupiny a podívají se tak do play-off.

Turnaj se tentokrát kvůli nižšímu počtu zúčastněných celý odehrál už v sobotu a tudíž jsme se vítěze dočkali brzy. Zero Two porazili Repre Gold 1:0 a příští týden nás čeká poslední kvalifikace, po které budeme znát konečnou podobu finále první zastávky Guseppe MČR Tour. Vítěz tohoto finále si garantuje místo na Vodafone MČR, které se uskuteční v listopadu tohoto roku a zbytek týmů bude nadále pokračovat ve své cestě.

Guseppe MČR Tour
Guseppe MČR Tour
Foto: mcrpc.cz

Odměny jsou už jako klasicky hodně zajímavé. První místo si z turnaje odnáší postup do finálové části úvodní zastávky Guseppe MČR Tour. Další místa si odnesou body do celkové kvalifikace, z které se poté na základě umístění doplňují týmy na hlavní Vodafone MČR, které se uskuteční v listopadu tohoto roku. Navíc se v prvním finále představí i čtyři pozvané týmy, kterými jsou: eSuba, Inside Games, Vikingekrig Esports a SINNERS.

Bodování za jednotlivé zastávky MČR Tour:

  • 1. místo: přímý postup na finále MČR 
  • 2. místo: 700 bodů
  • 3. - 4. místo: 450 bodů
  • 5. - 6. místo: 300 bodů 
  • 7. a 8. místo: 200 bodů 
Guseppe MČR Tour
Guseppe MČR Tour
Foto: mcrpc.cz
Štítky: Guseppe, MČR
Slyšel jsi něco o změnách na profesionální scéně? Tak v tom případě jsem o nich slyšel už dva týdny předtím. V PLAYzone jsem od jara roku 2021 a momentálně mám za sebou něco okolo 450 článků. Kromě žurnalistiky také spravuji sociální sítě, prostě kompletní univerzál.